Vad är Vapor Steam Rengöring?

Vapor ånga städning använder torr ånga för att lossa och desinficera nästan alla ytor. Även om själva maskinen ser ut precis som en vanlig vakuum, inte använda sug för att rengöra, utan snarare, vatten upphettas till en hög inre temperatur i en panna som producerar äkta ånga. Traditionell rengöring med ånga skiljer sig från ånga rengöring med ånga i metoderna för rengöring genom att de förstnämnda använder varmt vatten och sug utvinning för att ta bort smuts från mattor och stoppning i stället för ånga.

Vapor ånga städning sägs ha sitt ursprung i Italien, ritad avtillverkare av maskiner espressokaffe. Med en intern panna, vattenvärmas upp till en inre temperatur på 150-300 grader Fahrenheit (66 till 149grader Celsius), beroende på modell. Fördelen med en ånga ångarengöringsmaskin är att man kan använda kranvatten ensam-och inga hårda rengöringsmedeloch kemikalier. Detta gör ånga rengöring med ånga ur miljösynpunkt mycketvänlig, liksom säkert för personer med känslighet för starka kemikalier. På grund av dess förmåga att döda och ta bort allergener från ytor, det kommerrekommenderas för allergiker.

torr ånga som produceras har mycket låg fukthalt-oftastca 6% vatten. Den extremt het ånga dödar dammkvalster, mögel, virusoch svampar vid kontakt och börjar avdunsta nästan omedelbart påyta. Ytan i regel kommer att vara torrt inom 15 minuter, innan mögel kanbörjar få fäste. Med traditionell ångtvättar, mattor ochklädsel kan hamna uppblött, som skapar en miljö som äröppen för alla de otäcka mögel och svamp som du hade hoppats att bli avi första hand. Om du använder en ånga ånga för att rengöra mattaneller klädsel, är det bäst att följa upp med din vakuum för att fånga upp smutsen som har lossnat från fibrerna. Av denna anledning, ånga rengöring med ånga gördin dammsugning mycket effektivare.

Vapor ånga städning kan användas för att rena mer än bara dina mattor och klädsel. Den kan användas på nästan alla hård eller mjuk yta, inklusive injekteringsbruk, kakel, fönster, uppstoppade djur och interiörer auto. Det är alltid viktigt att först överväga om materialet eller yta är värmekänsligt före användning. Olika tillbehör kan användas för skreva rengöring och de är svåra att nå områden.

Bostäder maskiner startar på cirka 140 dollar (USD), medan kommersiellamodeller kan skala upp till 2. 000 USD. Beroende på hur mycket du vill spendera,Det finns modeller med digitala termostater och mikroprocessorer tillupprätthålla en korrekt temperatur och ånga samt aluminium och rostfrittstål pannor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.