Vad är Underground Dränering?

Underground dränering avloppsvatten som leds under jord, i stället för längs ytan. Det finns flera skäl att välja underjordiska dräneringssystem och sådana system måste installeras med varsamhet. Människor måste se till att de dräneras på rätt plats och att de är installerade med material som är robust och kommer att kunna motstå angrepp såsom rötter. Bevattning och dränering företag kan utforma och installera sådana system för människor som föredrar att lämna saker i händerna på experter.

Dränering är en ständigt närvarande fråga i något område där det finns vatten. I vissa fall ger den naturliga utformningen av en fastighet nog avloppsbrunnar att dräneringen inte är ett stort problem. I andra fall kan folk märker sammanslagning, fuktig jord, och andra tecken på en dränering problem. Dränering problem måste lösas eftersom dålig dränering kan äventyra grunden till ett hem, skada växter i trädgården, titta fula, och gör det svårt att gå runt i trädgården eller gården. Dålig dränering kan också bidra till erosion och andra problem.

Ett alternativ är att installera ett system avloppsbrunnar som samlar vatten och vägar till storm avlopp, på gatan, eller annan lämplig yta. Detta kan vara fula, men leder en del människor föredrar en underjordisk avloppssystem. Med underjordisk dränering, ett antal insamlingsplatser leda till underjordiska ledningar som dumpa ut i en nedförsbacke plats. Insamling webbplatser inkluderar stuprör från rännor och galler i strategiska låga punkter runt gården eller i trädgården.

ledningar som används för jord dränering måste kunna avvärja rötter som skulle försöka växa genom dem. En del använder ett franskt drain system med perforerade rör omgiven av grus. Detta system gör att vattnet snabbt passera genom gruset och in i rören, vilket gör att lakvatten förekommer överallt rören springa i stället samla vatten på centrala punkter. Detta vekar ytan bort vatten snabbt och effektivt.

Placering utlopp för en underjordisk avloppssystem i rätt läge är viktigt. För människor i städerna, bör rören rinna storm avlopp eller ut på gatan, beroende på lokala förordningar. Det är viktigt att undvika routing vatten till varven av grannarna, och att inte skapa ett uttag för själva bostaden. Invånarna på landsbygden bör försöka placera utloppet i en nedförsbacke plats, med vissa åtgärder för att förhindra erosion som att sätta en skärm på utloppet för att bryta upp vattnet när det lämnar dräneringssystem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.