Vad är Tvätta och Vik Service?

Tvätta och vika service är en bekväm metod för att skicka ut tvätten göras av proffs. Till skillnad från kemtvätt, tappningsrännor här tjänsten dina kläder i en tvättmaskin och torktumlare som liknar dem som du kanske har hemma. Många upptagna människor dra nytta av en tvätt och vik tjänst för att spara dem tid och minska krånglet.

En bra tvätt och vik service börjar med tappa bort din osorterade smutsad tvätt. Tjänsten kommer att identifiera tvätt kraven för varje klädesplagg och separera dem efter färg, temperatur och grad av oro. Sedan en skötare kan säkert tvätta varje last med en hög kvalitet tvättmedel, mild blekmedel, och valfri mjukmedel. De kommer att försiktigt torka dina kläder, och försiktigt lägga allt som inte behöver strykas, t. ex. sticka tröjor, byxor, eller sockor, för dig att plocka upp när det passar dig.

En myntautomater tvättstuga och kemtvätten kan vara på samma plats som din tvätt och vik service. Därför kan du välja att ha vissa blusar eller pressade skjortor, eller har din egen kemtvätt gjort på samma gång. Vanligtvis en tvätt och vika serviceavgifter av pundet, med andra behandlingar som tas ut av objektet. Trots att de hanterar många människors tvätt bör din klädsel aldrig blandas med någon annans.

Ett deluxe tvätt och vik tjänst kan erbjuda sig att hämta tvätt upp vid ditt hem och släppa den bort när fullständiga . Vissa av dem mild handtvätt för känsliga, till exempel tvättas natursilke eller underkläder. De kan förbehandla envisa fläckar genom att blötlägga vissa objekt i fläckborttagningsmedel. Andra bekväma extramaterial kan nämnas förmågan att tvätta gardiner, mattor bomull, täcken, lakan och stora föremål i särskilda stor kapacitet brickor. När du faktor i vad din tid är värd för dig, kan du spara pengar genom att använda en tvätt och vik tjänst genom att eliminera behovet av en tvättmaskin och torktumlare hemma, för att inte nämna den fördelen att avstå från denna tråkiga rutin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.