Vad är Pocket Innerpositioner?

Pocket innerdörrar skjutdörrar används på insidan av huset. När fickan är öppen, visas hela dörren att försvinna in i väggen. Pocket innerdörrar kräver speciella dörr installationen. Ett delområde är inbyggd i väggen som håller dörren när den är öppen.

Det finns två huvudsakliga skäl till att fickan innerdörrar används. Den första är estetik. En ficka dörr är en attraktiv arkitektonisk val. Utan att uppmärksamma dörren, det ger hemmet en anpassad utseende. En annan anledning till att fickan dörrar används är på grund av den utrymmessparande fördelen med att ha dem. I genomsnitt kommer ett rum som har en ficka dörr har ytterligare tio kvadratmeter av utrymme. För ett litet hem, kan detta vara en enorm mängd utrymme för användning.

Eftersom ficka innerdörrar skapa öppen plats i trånga utrymmen, de är vanligen används i badrum, grovkök och garderober. Pocket dörrar kräver ett annat slags installation än traditionella dörrar, men installationen är inte komplicerat.

Pocket dörrar upphängda i rullar som är ovanför dörren, i ramen. Ett mindre vanligt sätt att anläggningen är genom rullar som sätts i golvet, under dörren. Det finns nackdelar med denna metod, eftersom många människor inte tycker om att gå över spåret när du skriver ett rum och spåret och rullar kan samla smuts.

Om du bygger ett nytt hem, överväga att utöver dörrar ficka inredning i områden där du kan dra nytta av ytterligare utrymme. Om du bor i ett äldre hem, med en trång planritning, en omdaning projekt som ger en ficka dörr kommer att göra det mycket enklare att navigera i trånga utrymmen och genom trånga korridorer. Du kommer bli förvånad över hur mycket utrymme du lägga genom att bli av dörrar som öppnas in i ett rum, eller i en hall.

Om du vill lägga till en ficka dörren till ditt hem, du borde veta att detta inte är en enkel gör det själv-processen. Installera ficka dörrar är en enkel process, men det är viktigt att golvet, dörrkarm och ficka dörren är alla helt jämn och torg. Pocket dörrar är anmärkningsvärt problemfri när den är korrekt utformad och installerad. Om dörren inte är installerad helt jämn och torg skall dörren glida inte ordentligt på rullarna och ficka dörren kommer att bli svårt att låsa. Fördelarna med en ficka dörr göra investeringen i en professionell entreprenör en god investering.

?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.