Vad är Personlig handdukar?

Personlig handdukar för bad och handdukar storlek som har broderade med namn eller initialer av ägaren. Detta görs för att säkerställa att handduken endast används av denna person. Badkar och handdukar är vanligen tillverkade av en bomullsväv med flera loopar inbäddad i tyg för att ge en mjuk texturerat, absorberande yta. Handdukar används för att torka huden efter ett bad eller dusch.

Broderi är en typ av sömnad som använder en rad mycket fina stygn för att lägga till designelement till tyg. De bokstäver eller initialer på en personlig handduk brukar broderat i kursiv bokstäver. Teckenstorleken valts för bokstäverna är ganska stor och utgör en del av handduken i sig.

Personligt handdukar inte är alltför dyr och kan köpas från en rad olika källor. När du väljer ett företag att köpa dessa handdukar från, kontrollera kvaliteten på handduken genom att titta på tråden räknas. Detta antal motsvarar det antal trådar som används för att väva handduken. Ju högre Trådantal, desto mjukare och mer absorberande handduken kommer att bli.

Välj den information du vill ha broderat på handduken och bestämmer priset. Granska de alternativ som bygger på mängd och ordning i bulk för större besparingar. Utöver broderier kan du anpassa handdukar genom att bifoga ett märke eller en logotyp på handduken. Det enda problemet med detta är den minskade torkar ytan och risken för skador i tvättstugan. MONOGRAM handdukar är en typ av personlig handdukar som är mycket populära.

Historien om MONOGRAM handduken som en punkt av lyx för de rika. Bara de rika hade råd individuella handdukar och dyra broderier på ett objekt som inte skulle ses offentligt. Idag personliga handdukar lätt överkomliga och är ett utmärkt sätt att se till att varje familjemedlem använder sin egen handduk. Symboler kan användas för barn för små för att läsa att hjälpa dem att identifiera vilka handduk tillhör dem.

Personligt handdukar är också en populär gåva post för släktingar. Guld eller silver tråd kan användas för att lägga elegans och stil till en enkel handduk. Alla som har en brodermaskin kan lägga till namn eller förkortning gåvan mottagaren. När du gör en personlig handduk som gåva, tänka på färgschemat för deras badrum och samordna tråden färg så att det syns tydligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.