Vad är Orange Glo Cleaner?

Orange Glo ® rengöringsmedel är en linje av rengöringsmedel från kyrkan Dwight Company, baserat i Princeton, New Jersey. Det tillverkande företaget är mer känt för sina Arm Hammer ® produktlinje. Enligt företaget, Orange Glo ® används främst för rengöring av träytor, som möbler och golv. Produkterna är gjorda med apelsinolja från Valencia apelsiner.

Orange Glo ® inkluderar bland annat produkter till polera möbler och rent trägolv, tillsammans med andra ytor i hemmet. Företaget säljer också microfiber trasor, en mopp och en fiber refinisher pad. Enligt bolagets hemsida, Orange Glo ® "torkar bort fett, sot och matt vax byggs upp för att avslöja din träets naturliga utstrålning. " Tillverkaren föreslår att man använder Orange Glo ® varje gång du rengör, för att skydda möblerna från framtida skador förnya färgen på ytan av trä och polera ut repor. Bolaget varna för att använda Orange Glo ® på färdiga trävaror.

Orange Glo ® inte behöver spädas och kan sprutas direkt på möbler, men alltid följa tillverkarens anvisningar på flaskan. Spraya inte renare på golvet, men-det kan bli hala. Instruktionerna på produkterna också att de kan användas i andra delar av hemmet, t. ex. för att avlägsna tvålrester i badrummet, eller på klinkergolv. Dammsugaren kan också användas på uteplats möbler och i bilen. Eftersom den är tillverkad med apelsinolja, lämnar den bakom en behaglig orange doft.

För att köpa Orange Glo ® kan beställas online, genom TV infomercials eller är belägna inom städning avsnitt i butikerna. Beroende på vilken produkt du köper, priset varierar från $ 5 US-dollar (USD) till $ 7 dollar en flaska. Företaget säljer också en Hardwood Dammsugare som omfattar städare, dukar och en mopp för ca $ 40 USD.

Söka på nätet avslöjar en rad synpunkter från missnöjda användare om att Orange Glo ® lämnar en vit hinna på trägolv. Den vita filmen är tydligen mycket svårt att ta bort och måste tvättas bort med andra rengöringsprodukter. Om du har detta problem med renare, är det bäst att kontakta kundtjänst i företaget direkt eller en professionell trägolv städfirma, som kommer att kunna ge dig det säkraste sättet att gå vidare.

Om du har trägolv eller trä möbler, är det viktigt att ta väl hand om dem. Detta betyder att man använder mjuka dukar för att försiktigt rengöra och damm dem och hålla dem utanför för mycket direkt solljus. Låt inte fukt att sitta på trä eller vax för att bygga upp. Extrema temperaturer kan också orsaka skador. Skötsel av trägolv och möbler kan se till att de håller länge.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.