Vad är Open House listor?

Öppet hus listor är meddelanden som bostäder till salu kommer att vara öppen för allmänhetens syn på en viss dag och en viss tid. Folk hittar dessa listor i tidningen fastigheter avsnitten många gånger, och de kan också i allt söka på Internet efter öppet hus listor i det område där de letar efter att köpa. Internet öppet hus listor har tagit saken ett steg längre genom att erbjuda virtuella öppet hus. Dessa gör det möjligt för människor att ta del av många bilder av hemmet, ibland beställas som ett bildspel som det skulle inträffa om en person som gick genom huset.

De som söker ett hem kommer förmodligen notera att många öppet hus listor har antingen kvällen eller helgen tider, vilket kan göra det lättare för upptagna föräldrar att se ett hem. Naturligtvis de som är intresserade av ett hem vet också att de kan ordna med säljaren eller fastighetsmäklaren att visa hemma i en tid av deras bekvämlighet, och de kanske föredrar att titta på hemsidan när dess brister inte är förtäckta och när det är det t prettied upp för ett öppet hus tillfälle. En del fastighetsmäklare hävdar att den största fördelen med öppet hus listor är inte att sälja hem, men att plocka upp kunder, för om en person inte är nöjd med det öppna huset, får de helt enkelt fråga mäklaren vad mer de har tillgängliga . Detta kan vara särskilt sant i en köparens marknad, där människor måste tid att vara pickier.

För säljaren är det bästa sättet att avgöra om med ett öppet hus skulle vara en god idé att konsultera en Fastighetsmäklare. Det kan en särskilt bra idé om en interiör i ett hem är dramatiskt annorlunda än den yttre, ibland en yttre inte är intressant men en interiör är dynamit. Med en fastighetsmäklare eller ensam om hemmet säljs av ägaren kan man bestämma en tid att hålla öppet hus och skapa öppna hus listor i en eller flera källor. Lokala tidningarna är oftast det bästa sättet att locka en lokal publik, men listor på nätet kan rekommenderas också. Antingen ombudet eller säljaren bär kostnaderna för reklam, säljare som vill sänka priset kan annonsera på webbplatser som Craigslist gratis.

För köparen tagit del öppet hus listor är de oftast mest praktiskt om de 'visas på stan kartan. Om de inte är, använder Internet för att söka upp en adress och därmed eliminera alla öppna hem som inte finns i områden i staden som är attraktiva. Även de flesta listor visa bekvämt pris, vilket är ett användbart diagnostiskt för att avgöra om ett hem är värt att se. När människor gör mycket för att söka det är lätt att glömma saker som adresser och det kan vara värt att ha en lista med hemadresser med noter, så att folk inte ser samma hus två gånger.

Det är också viktigt att notera att ibland öppet hus listor inte riktigt inte utgör bostäder till salu eftersom man efter noteringen skedde, gjorde någon ett bud på huset. Det bästa sättet att se till att hemmet är fortfarande öppen för bud är att använda fastighetsmäklare som kan kolla in detta. Faktum är att arbeta med agenter köpa ett hem är ofta bra, eftersom de kan spara tid genom att inte ta sina kunder att se hem som inte kan köpas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.