Vad är Lyx Inredning och Design?

Lyx inredningen är utformning av utrymmen inomhus för lyxiga, exklusiva hus, lägenheter och kommersiella fastigheter, till exempel high-end hotell. Denna typ av inredning fokuserar på top of the line produkter som dyra möbler, glamorösa antikviteter och vackra konstverk. Eftersom konstruktionen budgeten är stort eller obegränsat i lyx inredning, har formgivaren många alternativ att välja elegant belysning, möbler, golv, skåp, tyger och konst. Men är utmaningen för en inredningsdesigner av lyxiga utrymmen som samordnad, men imponerande konstruktion som uppfyller kundens smak, behov och förväntningar.

Designa en lyxig interiör för kändisar, royalty eller andra rika människor är inte lättare än att skapa interiörer för dem som har en budget bara för att de finaste inredningen material får användas. I lyxiga inredning, ytorna ofta är större att arbeta med och detta kan vara en utmaning att designers i fråga om omfattning. Till exempel, medan en mer blygsam hem kan ha ganska stora väggar, lyxiga hem har ofta gigantiska vidderna i vägg utrymme som kan se alltför vanligt, om ligga bar, ännu för rörigt om grupper av mindre bitar av konstverk placeras där. Stora bitar av konstverk som en gobeläng måste anskaffas och godkännas av kunder. Formgivaren av lyx inredning måste noga överväga placering av värdefull konst och målningar, som att inte ha dem i direkt solljus eftersom färgen kan blekna.

I konstruktioner lyx interiör, är omsorgen om detaljerna stor, som även de minsta detaljer är viktiga. Till exempel kan en billig, konstigt färgad plast tvålkopp och papperskorgen inte att upptäckas i ett anspråkslöst renoverat, regelbunden storlek badrum, medan det i en grand, badrum i marmor de kan stå ut som en uppenbar förbiseende. Med andra ord de viktigaste tema eller koncept i lyx inredning är lyx, så för att göra tanken stark och trovärdig för ögonen, måste varje detalj vara lyxig.

inredare skapar ofta lyxiga inredningen runt en arkitektonisk kontaktpunkt som en stor, elegant öppen spis i en hotellobby eller en svepande trappa i en herrgård inträde hall. Lyxig interiör inte nödvändigtvis innehåller mer möbler och tillbehör än mer blygsam rum. I stället måste detalj och omfattning arbeta för att förbättra funktioner och utrymme.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.