Vad är Lawn Aerator Sandaler?

Lawn strålsamlare sandaler är en typ av skor som används för att bryta igenom delar av packad jord i gräsmattan och även minska förekomsten av Stråtak. I stället för att förlita sig på någon typ av gasdrivna eller elektronisk anordning, dessa gräsmattsuppluckrare drivs av den fria rörligheten för den enskilde bär sandaler. Som den person som bär sandaler gräsmattan luftaren går runt gräsmattan, gräset och jorden lätt och naturligt lossas och får möjlighet att luftas.

Utformningen av en gräsmatta luftare sandal är mycket enkel. Utrustad med en rad spikar på undersidan av sulan på enheten, är de sandaler som hölls på plats med en rem över vristen på varje fot. En häl vakt hjälper till att hålla hälen på plats. De spikar är oftast tillverkade med stål, eller något liknande metall och tenderar att vara allt från ett till två inches i längd. För kroppen av sandalen, är det inte ovanligt att även använda en metall ensam tillsammans med någon typ av plast överkroppen.

I allmänhet bär människor inte sandalerna gräsmattan luftaren på bara fötter. Det rekommenderas vanligen att bära ett par bekväma skor och bandets sandalerna över vristen av skon. Detta bidrar till att minimera bandet i sandaler från gnugga på den nakna huden på foten. Iklädd en sko ger också en viss grad av stötdämpande materialet mellan botten på fötterna och metallhölje av sandalen.

Använda sandaler gräsmattan strålsamlare är en enkel process. Efter påtagning sandalerna, börjar den enskilde att gå runt på gräsmattan, för att ta hand steg försiktigt men bestämt om eventuella problem i områden där marken tycks vara särskilt packas och hämma tillväxten av gräset. Stålet spikar pekas nog att bryta upp smutsen utan mer tryck som krävs än att bara gå omkring i området. I motsats till vissa åsikter, är det normalt inte nödvändigt att stampa runt gården medan bär sandaler gräsmattan strålsamlare. Helt enkelt gå omkring i en stadig takt är normalt tillräckligt för att hantera de flesta luftning problem.

Det finns flera fördelar förknippade med att använda sandaler gräsmatta luftare i stället för mer sofistikerade luftning utrustning. Först sandalerna är relativt billiga, vilket gör dem kostnadseffektiva och lätta att passa in i nästan vilken budget. Dessutom, sandaler behöver ingen verklig annat underhåll än en enkel städning då och då.

En annan fördel med sandaler gräsmatta luftaren har att göra med den låga kostnaden i samband med användning. Det finns inga rörliga delar för att bryta ner och kräver ersättning. Samtidigt finns det inget behov av någon typ av strömkälla eller bränsle för att kunna använda sandaler. Allt som krävs är lite tid och ansträngning på den del av bäraren.

En sista fördel sandaler gräsmattan luftaren har att göra med hälsan. Alltför många människor att inte delta i regelbunden motion. Eftersom den fria rörligheten för bäraren driver sandaler, är det möjligt att njuta av tjugo till trettio minuter av rask promenad runt gräsmattan. Detta i praktiken utför två funktioner samtidigt: lufta gräsmattan och även se till de enskilda som bedriver en rättvis mängd ljus motion för dagen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.