Vad är Fluor vattenfilter?

Våra vatten har kompletterats med fluor i flera år, trots att kontroversen fortfarande rasar om säkerheten. Otaliga studier pekar på bevis för att det är inte bara onödigt, men kan också vara farliga för din hälsa. Lyckligtvis finns det en enkel lösning. En fluorid vattenfilter kommer att undanröja fluorid och andra toxiner från din dricksvatten som ger dig en säker och hälsosam dricksvattenförsörjning till en rimlig kostnad.

Ett filter fluorid vatten bidrar till att förebygga uppkomsten av tandvård fluoros, ett tillstånd som resulterar i brun urkärnade, tänder. Dental fluoros uppstår som en direkt följd av intag av fluor genom dricksvatten och andra källor. Andra studier pekar på att fluorid i vatten är både cancerframkallande och mutagen.

Det finns gott om goda skäl för att installera ett filter fluorid vatten. Den fluorid som läggs till vatten innehåller också andra giftiga ämnen och föroreningar, som kan omfatta bly, kvicksilver och arsenik.

Hundratals berömda vetenskapsmän och forskare runt om i världen fördömer, eller vägra att godkänna fluoridering av vattenförsörjning. Den fluorid vattenfilter är en enkel lösning på ett förargliga problem. Du kanske inte har någon kontroll över vad som händer i ditt vatten, men denna enkla anordning kan enkelt ta det rätt ut igen.

Inte alla vattenfilter bort fluor från vatten, måste du köpa ett speciellt filter fluorid vatten har särskilt utformats för att ta bort detta element. På samma sätt kan flaskvatten också fortfarande innehåller fluor och andra ämnen. Som de flesta vattenfilter, fluor vattenfilter finns i en mängd olika formfaktorer. Det enklaste och billigaste är bänkskivan modell som fäster kranen och låter dig växla mellan kranvatten och filtrerat vatten. Andra installera under diskbänken för automatisk användning.

Andra specialiserade fluorid vattenfilter kan installeras direkt i VVS till tjänsten flera utloppsrör och fluor vattenfilter tillverkas även för att fästa vid ditt kylskåp is kub maker. De flesta har kassetter som enkelt kan bytas på några minuter.

Om det inte uttryckligen att den tar bort fluor, inte anta att filtret kommer att göra det. Vissa typer av filter som eliminerar fluorid från vatten ingår aktiverad aluminiumoxid filter, som använder en kapsel av aluminiumoxid att absorbera föroreningar. Anjon byta filter kommer också att avlägsna fluorid. Enkel destillation och klorering metoder rening kommer inte att avlägsna fluorid, och inte heller enkla mekaniska anordningar filtrering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.