Vad är Country Inredning och Design?

Land inredning inkluderar amerikanska, franska och engelska land stil. Ett land inredning utrymme är ofta avslappnad, målmedveten och enkel. Sällan är land-inspirerade hem spänd eller obekväm, eftersom huvudsyftet med ett land utrymme är att skapa en beboelig miljö. Land stil inredning är ofta en maskstorlek på engelska, franska och amerikanska land inredning, men designers tenderar också att separera tre i distinkta stilar.

franska land konstruktion bygger till stor del av södra Frankrike. Färger som finns i överflöd i södra Frankrike innefattar djup purpur, gula påminner om solrosor och blå nyanser som väcker havet. Franska land tyger är ofta översållad med små blommor mönster, och några mönster även små fåglar som djur.

franska land möbler är grundläggande, även om det ofta är massiv. Det är inte ovanligt att se ett stort träbord eller ett fyra-post-säng i en fransk utrymme. I motsats till franska land inredning, engelska land design tenderar att vara lite mer rustik. Den engelska land färgpaletten omfattar ofta djupt rött, mörkt gröna, och bitar av bark-inspirerade brun.

Sedan den engelska landsbygden är beströdd med gamla herrgårdarna och jaktmarker, detta bildspråk gör också sin väg till engelska land inredning. För att komplettera den engelska landet ser ut, tyger som används för att dekorera en engelsk land utrymme ofta skildrar mörka blommönster och små djur. Engelska land möbler inkluderar djup glad och bitar mahogny som ofta är stora i storlek och struktur. En av de viktigaste skillnaderna mellan engelska land och franska stilar land är det faktum att engelska landet möbler tenderar att vara overstuffed.

American land inredningen är helt annorlunda från både franska och engelska landet design. American land motiv kan spåras tillbaka till förenklande pionjär dagar. Möbler bygger på denna design system är ofta enkla, rustika, och mindre i storlek än engelska eller franska land möbler. Matsal tabeller brukar vara runda, snarare än kvadratiska, i naturen och läderklätt vardagsrum möbler är ganska vanligt. Dessutom är det inte ovanligt att se älg, rådjur eller renhorn visas i en amerikansk vardagsrum utrymme.

För att skapa en optimal land inredning tema, kombinera alla tre stilar tillsammans. Detta kan göras genom att samla in olika föremål från gården försäljning och antikmarknader. Alla tre design typer är ofta antikviteter, även om moderna möbler bör hållas utanför de klassiska land design.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.