Vad är Compost Behållare?

Kompost behållare är behållare som är utformad för att hålla komposten under kontroll medan den går sönder. Det finns ett antal varianter och utföranden, allt från kompakta kompost behållare som är avsedda att användas inomhus till stora komposten lådor används för att hantera en utomhus komposten. Många hårdvara och leverantörer trädgård sälja kompost behållare, och det är också möjligt att bygga en container från grunden för specifika behov.

Det främsta syftet med en kompost behållare är att hålla komposten begränsad till ett specifikt område medan det går sönder. De flesta containrarna är öppna på sidorna för att främja luftcirkulationen genom komposten så att den bryts ned snabbt och på ett sunt sätt, med en skärm som håller insekter borta. Vissa kompost behållare spela en aktiv roll i komposteringsprocessen, som roterande kompost tunnor som är spunnen att lufta komposten. Kompost kan också luftas med en kompost strålsamlare, en spade eller en kratta.

Många kompost behållare är att göra det lätt att få tillgång till färdiga komposten. I vissa fall håller nät rå kompost inuti behållaren, samtidigt som färdiga komposten att rinna ut för insamling. Kompost behållare kan också vara förhöjda över marken, med en skärmad botten som gör färdiga komposten att falla igenom. När det gäller spinning trummor, eftersom trumman är spunnen att lufta komposten, färdiga komposten kan rinna ut ur ribbor eller nät på marken för insamling.

företag som tillverkar kompost behållare har ofta en mängd storlekar att välja mellan, med olika fotavtryck för olika behov. Några av de mest innovativa komposten containrar har en staplad design som främjar luftcirkulationen genom komposten samtidigt som färdiga material att falla igenom till botten. Andra är långa och smala så att de kan passa in i trånga utrymmen, medan containrar till kompostering i en tvättstuga eller på en verandan kan ha kolfilter för att hålla nere lukt.

Förutom att en kompost behållare för kompostering är det också en god idé att ha en kompost hink eller komposten i köket för att samla in organiskt material. När hink fyllningar, kan den tömmas i komposten behållaren. Kompost hinkar göra det lättare att komma ihåg att kompost genom att ge ett utrymme att tillfälligt lagra organiskt material så att medlemmar av huset behöver inte ständigt springa fram och tillbaka från komposthögen till huset.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.