Vad är Bow Front Akvarium?

Ett akvarium båge front är ett akvarium med en märkbart konvex framvägg. Sidorna och baksidan av en båge framför akvarium är standard. En båge framför akvarium ger en djupare livsmiljö, och många tror, en mer intressant bild av den fisk som lever inom.

Bow framför akvarier kan vara gjorda av glas eller akryl, men är mer vanligt förekommande i akryl. Akryl är ett mycket tydligt material som kan hederliga i olika former och har molekylärt svetsade sömmar. Det gör akryl tanken ett solitt material, inte läcka. Detta är särskilt betydelsefullt i större applikationer som representerar en större investering för akvaristen.

Tidigare akvarier bågen framför var normalt säljs i kapaciteter på 50 till 150 gallon (från 190 till 378 liter), även om popularitet fören-fronten design har spridit sig till low-end nyhet tankar i kapaciteter så liten som 2,5 gallon (9,4 liter). Även dessa tankar kan vara lockande för ungdomar och deras föräldrar, de är inte praktiskt för att ge ett lämpligt hem för fisk. En 10 gallon (37. 8 liter) båge fram med en liten skola tetror eller en beta är mer praktisk för nybörjare.

För mellanliggande eller avancerade akvarister båge framför akvarier av 75 till 100 gallon (från 284 till 379 liter) är mycket imponerande och erbjuds med anpassade bestånd av olika typer och ytbehandlingar. Tillsammans med står matchande skärmtak kan köpas att ha belysning.

På grund av sin elegans och stil, buga framför akvarier ofta finns i väntrum av professionella byggnader. Inte bara de ger en kontaktpunkt för kunder, men man tror att tittar på ett akvarium kan ha en lugnande effekt.

När du väljer en plats i ditt hem för en båge front akvarium är det bäst att undvika gångvägar. Välj ett läge som gör att tanken att fungera som en central. Om du är remodeling kan du överväga att böja fronter ser särskilt bra inbyggd i en vägg. Det finns specialitet företag som kommer att tillhandahålla denna tjänst.

Bow framför akvarier är allmänt tillgängliga någonstans akvarier säljs och kan användas för saltvatten eller applikationer sötvatten. Om du inte hittar en båge front i den storlek du önskar, många tillverkare av akryl akvarier kommer att bygga egna tankar på begäran till ett rimligt pris. Oavsett om du börjar litet eller köpa stora, ett akvarium båge front kan ge decennier av njutning och är säker på att vinna bestående beundran från vänner och familj likadana.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.