Vad är Bermuda Grass Seed?

Bermuda gräsfrö är en typ av frö som kan planteras för att växa Bermuda gräs. Bermuda gräs är hemma i Afrika, Asien, Australien och södra Europa. Prisade för dess tuffa karaktär och blågrå nyans, är Bermuda gräs både mycket eftertraktade och föraktad av husägare överallt. Tvärtemot vad många tror, inte Bermuda gräs kommer från Bermuda.

I själva verket fick denna typ av gräs sitt namn som en följd av invasiva egenskaper. Bermuda gräs invaderade Bermuda, även om det inte var helt ville. Efter denna invasion, blev det allmänt känt som djävulen gräs. Idag kan Bermuda gräs finns över hela världen, och det är särskilt populär på idrottsplatser. Bermuda gräs är särskilt rika på golfbanor, där det har visat sig mycket effektiv. Eftersom Bermuda gräs är otroligt tålig och kan växa enkelt tillbaka efter att ha blivit nedtrampade eller förstört.

I själva verket är dess hållbarhet antalet en orsak till att många anser att detta gräs ett ogräs. Detta gräs har förmågan att ta över andra grödor, och det är oerhört svårt att ta bort när den har fullgjort i en trädgård. I områden där Bermuda gräs har blivit ett störande, har husägare utarbetat metoder för att eliminera denna gräs från sina gräsmattor.

Bermuda gräs frodas när den placeras i direkt solljus, även om det inte gör särskilt bra när det är placeras i närheten av skuggiga områden. Gräset finns i överflöd i södra USA på grund av det varma klimatet i södra regionen. Villaägare vill plantera Bermuda gräsfrö kan beställa frö från olika återförsäljare över hela världen.

Bermuda gräs kan motstå torka och höga temperaturer villkor, vilket gör den till en idealisk gräs för ett antal klimat. Fortfarande kommer gräsutsäde frodas endast i de områden som är varma. Bortsett från den estetiska skönhet, kan Bermuda gräsfrö också användas för olika medicinska ändamål.

Studier vid universitetet i Allahabad i Indien har visat att Bermuda gräs kan innehålla antibakteriella och antivirala egenskaper. Således är Bermuda gräsfrö används för att behandla urinvägsinfektioner, prostatit, syfilis och dysenteri i vissa länder. Forskning om faktiska medicinska värdet av Bermuda gräsfrö för närvarande genomförs i Nordamerika.

Vid köp av Bermuda gräsfrön, välja en återförsäljare som kan lista ursprunget av frön. Beroende på ursprungsland, kan Bermuda gräs ha en djupare grå nyans till det. Faktum är att vissa former visas nästan lila i färgen. Gräset växer inte särskilt bra i kallare länder, eftersom snön är ofta alltför hårt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.