Vad är Badrum TRÄPANEL?

Badrum TRÄPANEL är partiellt vägg paneler används i badrum. TRÄPANEL avser tekniken för spikning på paneler i trä till den nedre delen av väggarna och toppning det med stol järnväg formen. Stol järnväg gjutning är en smal, dekorativa paneler i trä som ska placeras horisontellt längs väggar-ofta på en höjd där den övre kanten av en stol i trä kunde röra det utan märkning väggen. PANEL, ibland också felaktigt stavat BRÄDFODRING, wanescoting eller Waynes beläggning, har sitt ursprung i England och var i allmänt bruk av den 17: e-talet för att hjälpa lägga en snygg lager av värme till dragiga engelska sten hem. Beadboard är den mest populära typen av badrum TRÄPANEL.

En beadboard panelning är en som har mycket smala, platta skärmar. Den har en mer casual look än den utsmyckade typer av PANEL finns i formell vardagsrum, matsal och receptioner. Beadboard badrum TRÄPANEL är vanligt vitmålad. Den beadboard trä partiellt panel panelning får användas endast en vägg eller läggas till varje vägg i badrummet. Träpanel och stol järnväg trim kombinationer kan lägga till intressanta struktur plus ett land överklaga till ett vanligt vitt badrum.

Ett annat vanligt sätt att använda TRÄPANEL i badrum är att kontrastera den vita panelning furupanel med en mörk färg färg på väggarna som djupa blå eller chokladbrunt. En handduk bar monteras på en vägg ovanför TRÄPANEL kan se bra ut med handdukar i färger som kombinerar vitt med nyanser av den valda vägg färg. Badrum TRÄPANEL ser oftast smakfulla med antingen ett modernt badkar eller en gammaldags klo fot badkar. Claw fot badkar funktionen oftast metall ben som liknar en fågels klo eller fot.

För att lägga badrum TRÄPANEL på väggar framgångsrikt måste exakta mått skall tas och den smala beadboard paneler skall vara jämnt minskas. De delar av paneler Därefter spikas på väggen bredvid varandra, mycket nära utan luckor. Ordföranden räcket landskamper upp kanterna på TRÄPANEL och det är ibland säljs som panelning mössor . En bottenplatta eller nedre kanten trim, vanligtvis kompletterar panelning. Badrum beadboard TRÄPANEL kan målas eller betsas.

Upphöjd panel och platt är de två övriga huvudsakliga panelning paneler, men dessa används sällan för badrum TRÄPANEL. Platt wainscots är ganska informella ändå, så de har släta ytor och raka, släta kanter. Denna typ av enkla trä vägg ser används i 19. -talets amerikanska stilar såsom Shaker, med dess betoning på skog och raka linjer. Raised panel TRÄPANEL är populärt på 17: e-talets europeiska koloniala letar efter formella matsalar, vardagsrum, hallar och bibliotek. Det är fancy, avfasade kant ser anses alltför utsmyckad för de flesta badrummen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.