Vad är Antique Brick läggare?

Antik tegel asfaltläggare är tegelstenar som ursprungligen användes för att bana vägar och trottoarer, som sedan dess har regenererats och räddas från deponier eller från att bryskt täcks med asfalt. Efterfrågan på antika tegel asfaltläggare är skyhöga hos privata husägare, kommersiella utvecklare och även städer som vill återställa ett historiskt utseende. Amarillo, Texas, i ett försök att återställa tegel gator, tillbringade cirka 200. 000 dollar (USD) för att återställa ett enda block, och har planer på att färdigställa mer. Historisk Bricks, regenererats Inc. i Iowa City, Iowa cirka 4 till 50 pounds (18 till 23. 000. 000 kg) av antika tegel asfaltläggare under en treårsperiod. Historisk Bricks, tillsammans med många andra återförsäljare av antika tegel asfaltläggare har sparat ytterligare miljoner pounds från deponier och tippar, så att de kan lysa igen, återfötts som showplace uteplatser och pittoreska gator stad.

Antik tegel asfaltläggare räddas från varven tegelbruk, soptippar, bakgårdar, gator stad och trottoarer och byggnader som genomgår rivning. De flesta av utbudet i USA är räddas från hela landet, men vissa kan räddas även utomlands. Antik tegel asfaltläggare tenderar att vara minst 80 till över 100 år gamla och har visat sig hålla i hårt reste områden.

Förespråkarna för antika tegel asfaltläggare påstående om att ett Brick Road har ett 50 span års livslängd innan den behöver större reparationer, som kan likna betong. Betong kan dock utveckla gropar på grund av väder och vatten. Asfalt har bara omkring en 15 år livslängd innan den behöver bytas ut.

Antik tegel asfaltläggare är perfekt för projekt som rör uppfarter, trottoarer, uteplatser, gångbanor och poolen. Det finns många färgvariationer tillgängliga från mörkt röda till grå, brun, lila och lax. Det rekommenderas att tillåta fem tegelstenar för varje kvadratmeter av ett projekt. Många företag levererar antikt tegel asfaltläggare direkt till projektets webbplats.

Antik tegel asfaltläggare är det perfekta valet för den som vill en unik och historiskt material för att återställa sin egen historiska hem eller lägga till några charm till nybyggnation. För preservationists, regenererats antika tegel marksten är ett sätt att bevara vackra historiska material. För en ekologiskt sinnade byggare och husägare, antika asfaltläggare tegel är ett smart val för återanvändning och återvinning existerande material samtidigt som du sparar dem från deponier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.