Vad är Acid Missfärgade betong?

Acid färgade betong ger färg och konsistens till anpassningsbara bergmaterial. Bänkar, golv, väggar, gångbanor och bänkskivor kan alla färgas med kemisk bets för att skapa varma earthtones med ett organiskt utseende. Acid penetrerar ytan av betong, utlöser reaktioner som skapar färger.

Modern design har anammat betong som en varaktig, minimalistisk och flexibelt material. Tillverkare och formgivare nu rutinmässigt infoga cement till hem i badrummet och diskar kök, golv, uteplatser, däck, och korta, ytterväggar. Uttråkad med släta grå färg, kom de på en flerstegsprocess för att färga nytt eller etablerat konkreta ett stort antal rika färger med syra och salter.

Kemiskt sett är processen för att skapa syra färgade betong är lätt att förklara men svårt tätt att kontrollera. En utbildad expert gäller först en vattenlöslig sur lösning på ytan av betongen. Det kommer att tränga ner till 1 /4 tum (6 mm). I detta djup kallas mineral lime eller kalciumhydroxid innehåller vilande som en del av det material som alltid utgör betong. När Stainer införs en blandning av särskilda metallsalter, de flödet genom den porösa ytan och ändra kalk genom en kemisk reaktion.

stadier av färgning bero på många okontrollerbara omständigheter, såsom det sammanlagda materialet i cement, typer av syra och salter, mängd vatten, temperatur och fuktighet, ålder gammal cement, och metoden för tätning och polering. Denna organiska utveckling och oförutsägbara resultat är en del av överklagandet av syra färgade betong för många installatörer och konsumenter.

Under de närmaste timmarna, som härdas kommer färgen fram. Så småningom att skugga kommer att bosätta sig som en permanent Förutom kemi betong. Däremot kan färgen utvecklas och ålder upp till en månad. För de berörda om att kontrollera eller att förutse den slutliga färgen, du kan försöka tillämpa den sura lösningen på en dold del av betong, till exempel under ett skåp för ett golv eller där en kudde kan gå till en bänk. Den resulterande Färgerna är oftast i familjen av brun, grön och brun.

Mångsidig texturer, såsom ÅDRING och fläckigt, visar sig när du försegla betongen med vax. Precis som gammaldags vax på trägolv, kommer vax vara maskin-stativ med tills den skiner. Ytan kan se subtilt genomskinlig, eller liknar terrakotta, granit, kalksten eller marmor. Experter på syra färgas konkret har experimenterat för att skapa vissa textural effekter genom att störa syra genom att torka av, blotting, splotching eller mättar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.