Hur sköter jag en barnpool?

En barnpool är ett bra komplement till sommaren landskapsplanering, särskilt för hushåll med små barn och mycket liten gård utrymme. Även om de flesta UNGE pooler är inte stor kapacitet, vilket gör tömning och påfyllning efter varje användning frestande, denna metod slöseri med vatten, tid och pengar. Att lära sig att ta hand om en barnpool ordentligt kommer att se mindre avfall och mer njutning, och förlänga livslängden i poolen.

UNGE pooler i olika storlekar, konstruktion och kapacitet, och de flesta företag mellan 100 och 250 liter (378. 5 till 849,3 liter). De allra flesta UNGE pooler är av vinyl konstruktion, men några är av plast. Nyckeln till en livslängd av en barnpool är att köpa en relativt dyr en som är tillverkad av kvalitet material och sedan ta hand om det ordentligt.

Om du köper en uppblåsbar barnpool, se till att följa tillverkarens anvisningar för korrekt inflationen. När du har blåst upp poolen och fyllde den med vatten, det är väl bra för barnen att använda omedelbart. När speltiden är över, i stället för tömning 250 liter vatten i din trädgård eller på din däck eller uteplats bara att börja om från början, rengöra poolen, täck över den, och det är redo för nästa gång.

En barnpool kan rengöras genom att först skumma eventuellt skräp såsom gräs och smuts från vattenytan. Små, nät handhållna skummaren säljs i poolen vård ön nästan varje massa återförsäljare kommer att göra jobbet. När vattenytan är skum, tillsätt pool sanitizer. Pool sanitizer dödar alla skadliga bakterier i vattnet, rensar ut kroppens svett-och solskydd, och hindrar algtillväxt. Det finns pool sanitizing produkter tillverkade speciellt för UNGE pooler och vada pooler med 200 till 1. 000 liter kapacitet.

Pool sanitizer kommer i granulat form och bör godkännas av Environmental Protection Agency (EPA). Följ anvisningarna för att lägga till granulat beroende på storleken på din barnpool. Strö granulatet i poolen, ta sedan en pensel kök scrub till botten och sidorna av poolen. Slutligen dölja barnpool för att undvika oönskade skräp.

Om din barnpool inte levererades med ett lock, kan du skapa en make-skift täcka med antingen en uteplats bord täcka stora grill lock eller liknande produkt. Barnpool omfattar vanligtvis flanell-backed vinyl och har dra strängar att justera passform. Om du inte hittar rätt storlek utemöbler täcka använda en plast presenning viktad i hörnen.

Med rätt skötsel, en barnpool behöver bara fyllas i varje två eller tre veckor med tung användning, och mindre ofta beroende på frekvensen av lek. När vattnet blir för smutsigt eller skräp blir för tung, tömma poolen och upprepa processen. Ditt barns pool stannar renare och håller längre, och det finns ingen anledning att vänta med att fylla upp det före varje användning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.