Hur skapar jag en fönsterplats?

Det finns fyra steg som krävs för att bygga en fönsterplats: hitta en lämplig plats, köpa material som behövs, ram sätet, och måla. Ett fönster säte är en permanent plats precis under kanten av fönstret. Det finns vanligtvis en kudde eller en serie kuddar på toppen av stolen för att göra det bekvämt. Fönster platser är vanligast i burspråk, som säte lätt kan byggas att använda ytan innanför fönstren.

Det mest lämplig plats att bygga en fönsterplats är där det inte finns värme eller ventilation ventiler direkt under fönstret, en fin utsikt från fönstret sits, och en mycket ljus i rummet. De flesta människor undvika att bygga en fönsterplats i ett andra våningen rum om den öppnas. Ett litet barn skulle kunna få upp på sätet och kan falla ut genom fönstret av misstag.

De material som krävs för att bygga en fönsterplats är trä, gips och färg. Mät utrymme och avgöra hur många stöd balkar du ska installera. Antalet som krävs beror på storleken på fönsterplats, mängden vikt man bör ha, och plats. Standarden tumregel är att installera ett stöd balk varannan fot.

för att styra det sätet, installera en balk längs ytterkanten på plats och fäst den i golvet. Installera tvärbalkar varannan meter för vikten och säkra dem på golvet också. Mät, skär, och installera drywall att skapa faktiska sits och front. Om du vill kan trä användas i stället för gips. Tänk på att träet är bara för utseende, och är inte bärande.

Om du väljer att använda gips när du bygger upp en fönsterplats, se till att använda drywall sammansatta och tejp för att täta skarvarna. Följ instruktionerna på behållaren och kom ihåg att slipa bort överskottet efter att den torkar. När detta är gjort kan du måla fönsterplats.

Om du väljer att använda trä, kan du fläckar heller och sand virket före eller efter installationen. Den bästa metoden beror på var i fönstret plats i ditt hem, vilken typ av golv som redan vidtagits, och graden av skicklighet du har med tillämpning av lack. Den typ av dynan placeras på toppen av fönsterplats varierar beroende på inredning av utrymmet och din användning. Om fönsterplats kommer att användas av barn, investera i en kudde med en avtagbar, maskintvätt täcka.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.