Hur skapar jag Attic lagringsutrymme?

veta hur korrekt att utnyttja vinden lagring kan öppna upp mycket mer lagringsutrymme i ett hem. Eftersom vinden är oftast en av de minst tillgängliga förvaringsutrymmen för hemmet, svårare att få till än i källaren eller garaget, bör det användas för att lagra objekt som bara behövs ibland. Attic lagring är bäst för julpynt, till exempel.

Innan du börjar, se till att vinden är en säker plats att använda som lagring. Tak läcker, en svag golvet eller utskjutande spikar alla kan vara säkerhetsrisker. Installera tillräcklig belysning och noga inspektera taket och golv finns några tecken på röta, läckage eller instabilitet. Detta kan också vara ett bra tillfälle att pröva din punkt vinden tillgång. Om du kommer att få stora poster i vinden för lagring, bredda öppnandet och även skapa nedfällbara trappor kan göra jobbet säkrare och enklare.

Skapa vinden lagring behöver inte inkludera hemrenoveringskunder men det kan. Hyllor är en av de bästa sätten att organisera saker, och byggas hyllor är tåliga och kan göras för att passa storleken på alla lådor eller andra behållare. Alla stadiga hyllor kan fungera bra för förvaring. Märkning på hyllorna gör att lokalisera objekt och sedan returnera dem till sina rätta ställen, lätt.

Förvaringsutrymmen är ett annat sätt att förbättra vinden lagring. Papperskorgar kan sorteras efter färg, med kläder går i en färg bin och leksaker, till exempel, går i en annan. Se-igenom förvaringskärl möjliggör färgkodning och samtidigt gör det lättare att se vad som finns inuti. När du använder papperskorgar, kom ihåg att lägga tyngre papperskorgar i lätt att nå platser, inte staplas upp höga eller i ett område där de måste dras ut för att undvika eventuella skador. Även om många lagringsbehållare stack, stapla dem för höga kan också utgöra en möjlig säkerhetsrisk.

Skapa gångar, särskilt i ett större vind, kan vara en av de bästa sätten att maximera vinden lagring. Flera rader av hyllor, eller ens bara staplade lådorna, kan hämta saker mycket enklare än att behöva flytta en massa lådor att hitta det du söker. Gångar kan delas av den person de punkter tillhör, typ av tillhörighet, eller hur ofta objektet används.

När du skapar vinden lagring, är det viktigt att inte glömma väggyta. Hängande poster på väggen kan vara ett enkelt sätt att lägga mindre föremål inom räckhåll. Till exempel, krokar en uppsättning kan inneha vinterjackor, verktyg gården, eller strängar av semester ljus. Detta utnyttjar små områden där det skulle vara svårt att inrätta ett hyllsystem.

Vindar inte alltid är isolerade och kan även samla in fukt, vilket kan skada många tillhörigheter som kan lagras där. Isolerande en vind, väder korrektur, och även lägga i ventilerna, kan fönster och takfönster ger en bättre miljö för objekt som ska lagras i. Att ta sig tid att förbereda sig för vinden lagring kan skydda dina tillhörigheter och göra lagring lättare. Använda lösningar vinden lagring kan lagra lättare, och hämtning snabbare, genom att skapa ett förvaringsutrymme som är organiserat och optimerat för maximal lagringskapacitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.