Hur ska jag döda kackerlackor?

Många människor som har stött på en kackerlacka angrepp i det förflutna skulle säga det bästa sättet att döda kackerlackor är tidigt och ofta. Eftersom kackerlackor tenderar att förbli dolda i sina häckningsplatser, sägs det ofta att åsynen av en kackerlacka på öppet visar närvaro av minst 100 fler som förblir dold bakom väggar och under golv. Lyckligtvis finns det flera sätt att döda kackerlackor som rör både den synliga och den osynliga sorten.

Ett sätt att döda kackerlackor är via aerosol eller icke-aerosol bug spray. Dessa kemiska sprayer är utformade för att döda många mört vid kontakt, sedan skapa en linje av gift som enskilda kackerlackor drar i sina häckningsplatser. Vissa insektsmedel fungera som dödliga nervgaser, angriper centrala nervsystemet hos den kackerlackor och gör dem döda inom några sekunder av kontakt. Dessa spray insekticider kanske bara har en minimal effekt på reproduktion, dock, och de kan vara giftiga för djur och barn.

En annan populär metod för att döda kackerlackor är användningen av bete fällor, eller så kallade "mört motell. "Dessa fällor vanligtvis innehålla en liten mängd av en kemikalie bete som lockar kackerlackor komma in i fällan genom små öppningar. Väl inne, är det dock nästan omöjligt för kackerlackor att fly och de dör av exponering för förgiftat bete eller effekterna av svält. Åtminstone dessa kackerlackor inte kan återvända till sina ursprungliga bon för att återge eller fortsätta sophantering för mat.

Det finns vissa insektsmedel som finns att tillgå som behandlar den reproduktiva sidan av en kackerlacka angrepp. De aktiva ingredienserna dödar inte bara de vuxna kackerlacka, men också neutralisera den ofödda avkomman inne i kackerlackan: s ägg sac. Att döda alla synliga kackerlackor i ett angripet område kan eliminera några omedelbara problem, men större problem kan inte lösas förrän reproduktion cykel stoppas. Det är därför många skadedjursbekämpning experter inte rekommenderar att trampa på kackerlackor som ett utrotningsläger metod. Denna åtgärd kan släppa ägget sac, vilket gör att många fler barn kackerlackor att ta upp saken.

Om allt annat misslyckas kan det angripna området måste desinficeras eller sprayas av professionella bödlarna. Professionella bödlarna har tillgång till kemikalier som dödar praktiskt taget allt levande i en bestämda området, vilket vanligtvis innebär en fullständig evakuering av hela hushållet och flera dagar för rengöring alla exponerade objekt efter behandlingen. De får också möjlighet att fastställa de viktigaste områdena för angrepp och införa kraftfulla insekticider med ägg-dödande kapacitet direkt in i väggar och golv. Dessa tjänster är inte billiga, men de kommer oftast få jobbet gjort när andra metoder inte fungerar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.