Hur kan jag rätta knarrande golv?

knarrande golv är inte en företeelse som är begränsad till äldre hus, eller hus som inte har ockuperat under de senaste åren. Även ett hem som är väl underhållen kan uppleva ett knarrande golv från tid till annan. När knarrande golvbrädor börja visas, finns det flera möjliga sätt att hantera situationen.

En av de första saker att göra när det handlar golvbrädorna som har börjat krypa är att undersöka i styrelserna noggrant. Ofta knarrande golv är inget annat än en situation där en eller flera naglar har arbetat förlorar med tiden och skaver mot skogen. Om cheferna för de naglarna förefaller att vara något högre än den yta på golv, använd en hammare för att pundet tillbaka dem på plats. Detta tillvägagångssätt tar bara några minuter och fungerar i situationer där knarrande inte har pågått under en längre tid.

Men det finns också möjlighet att stödja bjälklaget har börjat avveckla, att skapa ett litet utrymme mellan golv och den övre delen av reglar. Spiken får inte längre vara tillräckliga för att binda durken till reglar. För att hantera denna typ av situation, ta bort spiken och ersätta den med en lång försänkt skruv kommer ofta ta hand om problemet. Som en sista touch täcka chefen för den försänkta skruven med trä sammansatta att smälta in i den naturliga fläck på golvet.

Fastställande knarrande golv kan det krävts en professionell. När bultande befintliga spikar på plats eller ersätta dem med längre skruvar inte undanröjer inte frågan om knarrande golv, som är ett tecken på ett mer allvarligt strukturellt problem. Om knarrande fortsätter, tveka inte att kontakta en professionell installatör. Många kommer att erbjuda en gratis utvärdering som kommer att avslöja ursprunget till din knarrande golv, och gör en uppskattning av vad det kommer att ta för att eliminera den knarrande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.