Hur kan jag organisera mitt garage?

Garage är ofta i behov av bättre organisation. Rörig, trång och full av skräp, kan garage bli ohanterlig efter en kort tid om de inte är organiserade. Med några enkla tips och en liten insats kan garage bli en av de mest effektiva sätt att använda utrymme i hemmet.

Garage har ett rykte om sig ofta vara skräp fyllda och kladdigt. Villaägare använder ofta garaget som en sorts soptipp, ofta lägga saker där som inte har användning någon annanstans. Inte överraskande, bör ett första steg i att organisera ett garage vara att gå igenom för att se vad innehållet fortfarande behövs, och vad som kan doneras, lagras eller kastas bort. Du kan också sälja en del objekt på en loppmarknad eller genom en online-auktion. Detta kan skära ner på röran dramatiskt. Organisera ett garage är det mycket lättare när det är mindre att organisera. Rengöring ut i garaget är ett nödvändigt första steg innan det kan organiseras väl.

När garaget är reducerad till det viktigaste innehållet, är det dags att ta sig till arbetet. Det finns många sätt att organisera ett garage, men ett av de enklaste är att lagra liknande poster tillsammans. Till exempel kan en stor samling verktyg hållas samman i en viss del av garaget, medan auto leveranser kan vara i en annan. Detta har fördelen av att både se snyggare och gör det lätt att hitta innehåll senare. Objekt som inte passar in i någon av de grupper som har skapats kanske inte hör hemma i garaget, och bättre skulle läggas i lager eller någon annanstans.

När garaget är organiserad i kategorier, är nästa steg att sätta allting bort. Som används ofta kan fungera bäst på hyllor som gör att objekt lätt-sedd och lätt att hitta. Hyllor leveranser och installation råd finns på de flesta butiker hem förbättring. Poster som inte kommer att användas ofta kan lagras i kartonger. Lådorna bör vara robust och ha tydliga etiketter, vilket gör det lätt att hitta objekt senare vid behov. Prydligt lagra objekt kan göra en enorm skillnad när man organiserar ett garage.

När garaget är organiserad, lilla sista handen bidra till att göra varaktiga förbättringar. Ljus kan behöva ökas för att bättre se saker, eller målning kan behöva röras upp.

Med lite ansträngning kan organisera ett garage vara ett enkelt projekt. Under loppet av en helg, kan ett garage kan organiseras effektivt. En välorganiserad garage kan vara en värdefull och funktionell del av hemmet, snarare än en oorganiserad skamfläck och stressfaktor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.