Hur kan jag bli av med Pet lukt?

Att bli av sällskapsdjur dofter är inte alltid lätt, men målet kan genomföras med uthållighet. Pet urin, sällskapsdjur päls och sällskapsdjur lukter andetag är vanliga sällskapsdjur luktproblem. Det är möjligt att bli av sällskapsdjur lukt som dessa med lite tålamod och en del experiment med olika produkter och metoder.

Pet urin i mattor är ett av de svåraste sällskapsdjur luktproblem. I riktigt dåliga fall går urinen genom mattan uppbackning och med genom att undergolvet. Ibland är det enda sättet att bli av sällskapsdjur lukter som de att ta bort mattor och eventuellt undergolvet. Först kan du försöka bli av med lukt genom att rengöra mattan med en Neutralizer som enzym-baserade produkter som finns tillgängliga genom många veterinär praxis. Det Neutralizer skall avlägsnas på undergolv med en borste . .

ättika eller andra neutraliseraren kan användas för att bli av sällskapsdjur lukt i hemmet såsom på fläckar av hund urin. Urinen skall först torkas upp och sedan den produkt som ansökan enligt anvisningarna. Det kan ta upprepade ansökningar och en tid innan lukten försvinner. Använd aldrig ammoniak för att rengöra urinen eftersom det kan göra det luktar ännu värre.

Du kan bli av sällskapsdjur lukt från lådor kattsand på flera viktiga sätt. Skyddade stilar i lådan bidrar till att hålla dålig lukt finns och förebygga kattungar från skopar upp högar av urin-indränkt kull på golvet. I stället för att fylla lådan och ändra den bara då och då, använd endast en liten andel strö och ändra rutan minst en gång om dagen, se till att du ösa ut avföring omedelbart. Tömning av kullen dagligen är inte tillräckligt för att grundligt få bort den starka katt urin luktar, men om du skrubba lådan varje gång med desinfektionsmedel detta kommer att bidra till att förhindra dålig lukt från att stanna runt. Det kan verka som ett stort problem att sköta kullen så mycket i början, men när du upptäcker att du bli av med stark lukt kan du vara säker på att tycker det är värt det extra arbete!

Borsta dina husdjur kan bidra till att minska spridning och bli av sällskapsdjur lukter från sin päls. Var noga med att mata dina husdjur en god kvalitet kosten som kost kan påverka lukten av en husdjurets päls. Bakpulver stänkte på mattor några minuter innan dammsugning kan också hjälpa att bli av sällskapsdjur lukter.

Pet andedräkt lukt, som mänskliga andetag lukt, orsakas av svavel-producerande bakterier i munnen. Borsta ditt husdjur tänder kan verkligen hjälpa bli av sällskapsdjur lukt i munnen och hjälpa till att förebygga parodontit-det tar bara några sekunder om dagen. Du kan slutligen få din hund att acceptera borsta och bara särskilda sällskapsdjur tandkräm och borstar som rekommenderas av veterinärer bör användas. Tandsten, en gul ansamling av bakterier, mineraler och livsmedel, orsakar lukt på tänderna och du kan köpa anti-tandsten sällskapsdjur behandlar förutom att borsta sällskapsdjur tänderna för att hålla lukt ned och uppmuntra god tandvård sällskapsdjur hälsa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.