Hur kan jag Refinish apparater?

När det gäller uppgiften att fordonsreparationslackering apparater, många husägare inte vet var man ska börja. Faktum är att det är möjligt att Refinish apparater genom att följa några enkla regler. Använder dem, även en nybörjare kan Refinish ett kylskåp, en ugn, eller andra stora vitvaror.

Använda kylskåp som ett exempel för att den första regeln Refinish apparater är att rengöra ytan ordentligt. Se till att alla smuts, damm och fett avlägsnas från ytan som är på väg att refinished. Det finns två skäl för detta steg. För det första apparaten färg kommer inte att hålla sig väl, om det är en film fångade mellan färgen och den faktiska kylskåp. Andra kommer att ta bort fett och smuts gör det lättare att upptäcka eventuella rostfläckar som kan utvecklas över tiden. Målning kylskåp, eller apparater målning av något slag, kräver en rost fri yta. Om det finns rost på kylskåpet, sand bort rost innan de försöker tillämpa en färg till ytan.

Använd sedan målartejp för att täcka områden som du inte vill ta emot apparaten färg. Använd inte vanlig maskeringstejp eller silvertejp. Painter's band är lätt att tillämpa och ska sitta på plats under hela projektet. Till skillnad från andra typer av band, kommer det lämnar inte en restprodukt eller skada ytan när det är dags att ta bort tejpen. Om uppgiften är att Refinish apparater, finns det ingen anledning att skapa ett annat projekt där det är nödvändigt att reparera skador som orsakats av fel typ av band.

En sista viktig punkt att komma ihåg har att göra med hjälp av rätt typ av färg när du Refinish apparater. Försök inte använda väggfärg. Det är inte heller en bra idé att använda aerosolburkar av färg också. Medan vissa aerosoler färger kommer att göra ett hyggligt jobb, kommer de att sakna den professionellt utseende att apparaten färg kommer att ge. Använd en vanlig färg spruta och det blir lättare att kontrollera texturen av lager färg. Bli inte upprörd om ett lager inte täcker helt. Det finns en utmärkt chans en andra lagret kommer att bli nödvändigt, särskilt om du försöker Refinish apparater med hjälp av en färg som är ljusare än originalet skuggan. Med lite noggrannhet och lite tålamod är det möjligt att Refinish apparater som ser bra ut och under många år framöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.