Hur kan jag Planera en loppmarknad?

att planera en loppmarknad, det är bra att börja ett par veckor i förväg så att du har tid att förbereda varor och reklam. När du väljer ett datum, undvik helger eller vid andra tidpunkter när händelser kan hålla potentiella kunder från att handla. Vare sig du publicera ditt garage försäljning genom att publicera flygblad eller sätta in en annons i en tidning, det finns många detaljer som ska ingå.

Var noga med att ange datum, tid och plats för försäljningen. Om ditt hem är svårt att hitta eller ur vägen, ge landmärken eller vägbeskrivningar. Om du planerar din loppmarknad tillsammans med grannar, nämna att det är ett flerfamiljshus försäljning. Också omfatta alla big-biljett eller populära försäljning ämnesområden, t. ex. Märkesprodukter barnens leksaker eller kläder, verktyg och möbler.

Post stora, färgglada, rejäla skyltar i ditt närområde på närheten och företag eller korsningar att tillkännage ditt garage försäljning. Om du placerar din registrerar sig dagar i förväg, regelbundet kontrollera att de inte har fallit eller tagits bort.

När det gäller vad man ska sälja till ditt garage försäljning, samla in olika saker under året som du inte längre vill ha eller behöver. Också fråga familj om de har saker de vill ha med i ditt garage försäljning. Det är alltid en bra idé att ha en mängd olika poster.

Du måste priset objekten för sig, eller åtminstone hänga skyltar som förklarar din prissättning. Till exempel kan det vara lättare att placera böcker eller små leksaker i en låda eller en behållare och pris dem till ett förutbestämt liten summa varje. Om du pris objekt med kvartalet steg, kommer du att behöva göra mindre förändringar.

Sätta pris med klistermärken är lättast. Om du är orolig klistermärken faller av eller blir påslagen, använda säkerhetsnålar för att fästa en prislapp. Att fastställa priser loppmarknad, börja vid omkring 20-30% av objektets ursprungliga värdet och justera upp eller ner, beroende på tillstånd och andra relevanta faktorer.

Självklart kommer du att tjäna mer pengar på ditt garage försäljning om dina poster i rena, fungerande skick. Placera några av dina bästa poster mot gatan för att locka förbipasserande. Det är både attraktivt och praktiskt att gruppera liknande objekt. Det är bäst att hänga kläder eller placera dem prydligt vikta, efter typ, på bord.

Håll hela området så snygg som möjligt, och som objekt att sälja, flytta varor runt eller sätta ut mer så att du är välfyllda. Om du har ömtåliga saker, vara noga med att skydda dem från brott. Om du har elektriska produkter, ge en förlängningssladd så att potentiella köpare kan testa det. Eftersom inte alla känner samma sak om djur är det bäst att hålla ditt husdjur inomhus under ditt garage försäljning.

Har massor av mynt och sedlar till hands, samt en kalkylator. Förvara pengar låda ur vägen och låst, om möjligt. Du kan också hålla dina pengar i en fanny pack.

Tänk att de poster som blir kvar efter ditt garage försäljning till en välgörenhetsorganisation eller ideell organisation. På så sätt kommer du inte frestad att flytta de oönskade objekten tillbaka in i ditt hus. Du kan också få ett kvitto på din donationer för att använda vid inkomstskatt tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.