Hur får jag en torr källare?

Innan gottgörelse till din källare kan göras, måste området vara helt torr. Inte bara kommer torka din källare resultera i en ren och trevlig område, men du kommer också effektivt för att undanröja eventuella mögel eller mögel som kan vara dolda ur sikte. Det bästa sättet att skapa en torr källare utrymme är att hitta roten till problemet, vilket kan vara lättare sagt än gjort.

En fuktig källare kan orsakas av ett antal olika saker. Konkreta sprickor, kondens och läckor VVS är de främsta orsakerna till en fuktig källare. Sök efter stiftelse sprickor, inifrån och ut, kondens som kan bilda nära fönster eller andra områden, och rör som kan läcka. När du har löst detta problem kan du fokusera sedan på att skapa en torr källare utrymme.

Vattentätning din källare är det bästa sättet att skapa en torr källare. Detta innebär att lägga ett undergolv dräneringssystemet till din källare. Även om denna metod tenderar att fungera bra, en professionell entreprenör måste avgöra om tätskikt är det bästa alternativet för ditt hem.

Om du inte vill ringa en entreprenör, det finns ett par saker som du kan göra på egen hand för att säkerställa en torr källare. Se först till att marken runt ditt hem är sluttande borta från källaren område. Vattnet måste kunna flöda från ditt hus, inte mot det, alla alla tider. Om marken utanför ditt hem sluttning mot ditt hus, så du kanske vill gräva detta område.

Nästa, att din rännor är rena hela tiden. Detta är ett enkelt sätt att hålla din källaren torr, men rännor ofta försummas. Rengöring eventuellt skräp från rännor är lätt att göra med en specialiserad rännstenen rengöring verktyg. En annan sak som kan göras för att skapa en torr källare området är att täta alla fönster och dörrar som kanske inte är tätt.

Med tiden kommer ditt hem fogtätning börjar falla sönder. Lösa fogtätning kan göra så att vatten tränger in i din källare. Detta problem kan åtgärdas genom att köpa en fogtätning pistol på en lokal järnaffär. Slutligen tänker investera i en sump pump. Dessa pumpar dra bort vatten från vissa områden i din källare. Alla ovan nämnda tekniska bör skapa en torr källare område. Om du inte tycks kunna hålla din källaren torr, är det bäst att ringa en professionell entreprenör som specialiserat sig på källaren fuktproblem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.