Vilken är den bästa Mosquito Spray?

Välja det bästa mygga spray ofta beror på programmet som att mygga spray kommer att användas. En insekticid, till exempel, är mycket annorlunda än ett insektsmedel. En typ av spray är uppfyllt bara att avvärja myggor. Den andra används för att döda myggor.

Det bästa mygga spray, så långt en motbjudande går, är en som innehåller DEET, enligt de flesta hälso-tjänstemän. Det har rekommenderats av Förenta staterna Centers for Disease Control tillsammans med många andra medicinska organisationer. När det används enligt anvisningarna, anses det vara en mycket säker produkt, även för barn.

DEET verk genom att inte tillåta myggor och andra stickande insekter till noll på en källa för koldioxid, som är hur de ofta hittar sina offer. De som väljer en koncentration av DEET i sin mygga spray kommer att skyddas under en viss tid. Vissa studier tyder på att använda 100 procent DEET enligt anvisningar kommer att ge så många som 10 timmars skydd. Det finns ett samband mellan mängden DEET i en produkt och längden på skyddet.

I allmänhet för personligt skydd, hjälp mygga spray som innehåller DEET rekommenderas över använder mygga spray avsedd att döda. Samtidigt som avskräckande medel inte kommer att kontrollera mygga befolkningen, kommer de att förhindra att många biter. För dem som vill ta en mer aktiv hållning, finns det ett antal produkter avsedda att döda myggor också.

Även om inte en äkta mygga spray i vissa fall kan en larvicide sprutas eller sprids på ett vattenförekomst för att förhindra myggor. En av de vanligaste kemikalierna som används i larvicide är Methoprene, en kemikalie som kommer att döda mygglarver men kommer inte att skada andra akvatiska livet. Detta selektiva dödande funktion gör det mycket användbart i tillämpningar såsom dammar bakgård fisk och dammar gård. Vidare döda myggorna innan de når vuxen ålder är också ett bra sätt att kontrollera de framtida befolkning och är det mest effektiva sättet att döda befintliga befolkningen.

En annan typ av mygga spray ofta tillämpas är att använda av en fogger. Foggers använder en mängd olika insekter, även möjligheter att kontrollera sina populationer av mygg i allmänhet är begränsad. På sin höjd kan de ge några timmar av skydd om villkor, såsom brist på vind, har rätt. Städer använder ofta foggers för storskaliga tillämpningar mygga spray, men detta material används över ett större geografiskt område än hemmet sprutor, maximera dess effektivitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.