Vilka är de bästa VVS Tips?

För dem som är nya VVS, finns det några saker de bör veta. Några av de bästa VVS tips är de som alla inte kan vara villig att dela men är värt att veta. Till att börja grundligt förståelse rördragning material innan en VVS-jobb är igång är absolut nödvändigt.

Varje typ av rör har sin egen speciella användning. De vanligaste typerna av rör som används är styva koppar, flexibel koppar, styv plast PVC, akrylnitril butadien styren (ABS), korsad polyeten (PEX), och galvaniserat stål. Den typ som används mest för stora vatten linjer stel koppar. Styv koppar är oförmögen att böjas och därmed T-rör och fogar skall lödas på den.

Lödning är en uppgift som många nya för VVS kämpa med. Det är inte ovanligt för lödning att misslyckas med att få röret yttre och passande inredning så rena och blanka som möjligt. För att åstadkomma detta bör rörmokaren polera ytor både mycket försiktigt med en fin smärgel eller svamp. Han borde hålla polering förrän det finns ett ljus glänsande se till montering och röret. När lödning görs, är det passande att värmas i motsats till röret.

En annan av de bästa VVS-tips innebär en gemensam mat som finns i köket. Även lödning, om en vatten linje uppvisar en liten dropp, kan rörmokaren ta en bit vitt bröd, ta bort skorpan, och rulla försiktigt till en boll. Bollen av bröd kan sedan placeras inne i röret där droppet kommer från, blockering och absorbera vattnet. När arbetet har slutförts och vattnet slås på kommer brödet tvätta ner i avloppet.

Bra VVS-tips omfattar även att arbeta med en läckande inline kran. Innan man antar att jobbet kommer att bli en svår en, bör rörmokaren dra åt muttern under ratten och se om det gör slut på läckan. När det är som dras åt, bör det aldrig blev något mer än en kvarts varv för att undvika att skada ventilen.

Det skadar aldrig att få råd från en person som är mer kunnig inom VVS-frågor, och och som kan lära en ny rörmokare några av knepen av handeln. Det är också viktigt att nya rörmokare lär av sina misstag-och de fel andra rörmokare. Att vara den bästa rörmokaren möjligt är det viktigt att dessa VVS-tips är inte bara förstå utan också komma till god användning. Ju oftare VVS sker, desto lättare kommer det att bli.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.