Vilka är de bästa Drain Cleaners?

bästa drain rengöringsmedel är de som används regelbundet för att behålla det fria flödet av vatten genom rören. Veckans spolning av avlopp med kokande vatten är det enklaste och mest effektiva sättet att förhindra interna uppbyggnad av rör skräp och förhindra avlopp blir tilltäppta. Bitar av fett, hår, tvålrester och annat avfall tenderar att fästa på insidan av rören begränsar deras möjligheter att bedriva vatten flödar genom dem. Hushållens avlopp utveckla ackumulering med tiden, ibland igensättning helt blockera alla vattenflödet. Veckovis rengöring av avlopp med kokande vatten hjälper motverka den uppbyggnad och förhindra träskor.

När avlopp göra täppa eller bli långsam, en bra Avloppsrens är nödvändig. Några av de bästa avloppet rengöringsmedel kan göras hemma utan starka kemikalier. Att öppna en långsam rinnande avlopp prova att hälla en kopp pulverform natriumborat (borax) i avloppet. Följ den här med fyra koppar kokande vatten. Låt det stå i 25 minuter och sedan spola dräneringen med kallt rent vatten.

För allmänna avloppsrensning, användning fyra matskedar tvätt soda upplöst i två kannor varmvatten. Häll sakta ner i avloppet och låt sitta i 15 minuter. Följ med en varmt vatten skölja.

En stor renare sopor bortskaffande använder två koppar vinäger blandat med två koppar kallt vatten. Frys detta helt på brickor Ice Cube och använda regelbundet mala kuber i förfogande för att hjälpa till att hålla avlopp klar, ren och luktar fräscht.

Många val och märken av avlopp rengöringsmedel finns att köpa. De flesta kommersiella dränera rengöringsmedel är vanligtvis antingen biologiska eller kemiska. Biologisk dränera rengöringsmedel använda enzymer för att äta bort på att bygga upp i rör. De fungerar bäst på ekologiskt baserad träskor som hår och tvålrester men är inte lika effektiva som kemiska rengöringsmedel till att ta bort mineralfyndigheter. Biologisk drain rengöringsmedel tenderar att arbeta långsammare än kemiska men är säkert för septiska system.

Kemiska rinna rengöringsmedel görs normalt av farliga kemikalier och kan skada septiska system. De kommer i flytande form och skum. Kemisk dränera rengöringsmedel innehåller vanligen natriumhydroxid (lut) som är mycket frätande. Lut är frätande egenskaper är bra för tär på avlopp bygga upp, men kan bränna huden och förvärra hals och näsa. Genom att undvika långvarig kontakt med natriumhydroxid är en bra idé.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.