Vad kan jag göra åt Lawn Skadedjur?

De biter, Sting, infektera och förstöra. Lämnas därhän, kan de härja allt i sin väg. Lämnar säkerheten i ett hem är att satsa på ockuperat territorium. Det är en djungel där ute.

Oftare är att djungeln kallas "gräsmattan. "

Få saker kan köra en husägare till randen av vansinne snabbare än gräsmatta skadedjur. Myror, loppor, chiggers, och fästingar trivs i den genomsnittliga gräsmattan. De kan orsaka ständiga klåda och repas eller passera längs parasiterande sjukdomar såsom borrelios eller Rocky Mountain Spotted Fever. Bladlöss festa på små träd och växter, medan armyworms, cutworms och larver kan vända det vackra, gröna vidderna i en mardrömslik landskap av brunt smuts. De större skadedjur, mullvadar till exempel, kommer att orsaka noga tenderade torv för att likna ett minfält.

Det finns dock några mycket effektiva metoder för att hantera gräsmatta skadedjur. Beroende på ett miljö-hållning, och graden av irritation, kan en välja från en rad olika lösningar. Den homeowner kan försöka avskräcka gräsmattan skadedjur med biologiska metoder, anlitande av fällor och gift, eller döda hela insekten befolkningen med ett brett spektrum insektsmedel.

De som vill ta bort gräsmattan skadedjur kan välja gör-det-själv-metoden, eller anlita en professionell skadedjursbekämpare. De senare kommer i allmänhet att det dyraste alternativet, men husägare kommer att sparas i uppgift att identifiera problemet, inköp applikatorer och produkter, och noga läsa etiketter. För välbefinnande vuxna, barn och husdjur, läser etiketterna är av yttersta vikt. De flesta insektsmedel kommer att göra sitt jobb, döda gräsmattan skadedjur, och sedan försvinna. Dock måste man vara mycket medveten om tidsramarna och säkerhetsfrågor.

En professionell insektsdödaren vet dessa fakta utantill. Den genomsnittliga homeowner måste studera och lära. Den professionella skadedjursbekämpare är också medveten om lagar och förordningar när det gäller att använda insekticider. Föreskrifter och begränsningar varierar beroende på land, stat, län, och även ort. Om en bestämmer att personligen hantera bort, är det en bra idé att först ringa till ett lokalt jordbruksfrågor tjänst för rådgivning.

Det första steget består i att bestämma vad skadedjur förekommer. De flesta människor väljer helt enkelt att förstöra hela befolkningen och göras med det. Kemiska bekämpningsmedel finns i flytande, pulver, eller granulatform och normalt döda alla insekter på en bangård. Beroende på säsong och regionen, nytt program kommer det att krävas flera gånger under våren och sommaren.

När jag försöker att avstå från loppor, fästingar, myror och myggor, två av de vanligaste och mest effektiva kemiska insektsmedel gå av namnen på Sevin och Dursban . Dessa är giftiga kemikalier, och man bör läsa alla varningar och anvisningar innan de börjar tillämpas. Pyrethrin , ett derivat av en typ av krysantemum, är känt för att vara ett mycket effektivt medel mot gräsmattan skadedjur såsom larver och maskar. Men det är också giftigt, och alla förslag till användning bör följas till punkt och pricka.

För dem främmande för kemisk krigföring mot gräsmattan skadedjur, det finns alternativ. Buggar och skadedjur gräsmatta inte existera helt på gräs, rötter, blommor och träd. De äter också andra fel. Möjligen två mest effektiva allierade mot skadegörare är Lady Bug och Praying Mantis. Dessa hjälpsamma insekter kan köpas i större hem och plantskolor, eller postorder.

Praying Mantis har en omättlig aptit och är en av de främsta predatorer i insekternas värld. Det kommer med glädje att hitta och konsumera en mängd olika skalbaggar, larver, gräshoppor och larver. Lady Bugs är mer effektiva om det släpps i rabatterna, och kommer att förtära bladlöss och löv maskar med god aptit.

Man ska inte förbise att införa nematoder till en gräsmatta. Dessa mikroskopiska maskar infekterar inte bara larver, men även över 200 arter av insektslarver. Bakterierna som de gör, inte skadligt för människor eller husdjur, vanligen döda skadliga larver inom fyrtioåtta timmar infektion. En annan naturliga bakterier, som kallas Vintergatan Spore, är lika dödligt för gräsmatta-förstörande larver. Och fördel av Vintergatan Spore, bör en välja att använda en mängd olika metoder för att skydda deras gräsmatta, är att det är praktiskt taget immunt mot kemikalier och bekämpningsmedel.

Moles är en annan historia helt och hållet. Medan vissa människor kan försöka live-fälla en mullvad, är propositionen i stort sett meningslöst. Normalt födelsemärken avslutas via "harpun-type" fällor, eller via en produkt allmänt känd som "gift jordnötter. " Den sistnämnda rekommenderas inte om barn eller husdjur täta gräsmattan.

Naturligtvis , en husägare främmande för att utplåna felet befolkningen kan helt enkelt välja att leva med skadedjur, trygg i vetskapen om att kallare väder och Moder Natur tillfälligt löser problemet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.