Vad innebär Golv Slipning?

Slipning och fordonsreparationslackering befintliga trägolv är ett bra sätt att uppdatera ett hem. Sandning golv kan vara en enkel uppgift, men viktig information krävs innan angripa en sådan gör-det-själv-projekt. Misstag kan kosta mycket pengar att fixa och i händelse av större misstag, helt nytt golv kan bli nödvändiga.

Den första och viktigaste delen av information som behövs för golv slipning är kunskapen om golvet som kommer att slipas. Real trägolv kan slipas upp till sju gånger. Konstruerad trägolv kan slipas en till tre gånger. Även om det är svårt att skilja mellan vissa moderna laminatgolv och den äkta varan, laminatgolv är inga riktiga lövträd och de kan inte slipas. Sandning golv som inte kan slipas längre, eller som aldrig bör slipas i första hand kan orsaka irreparabel skada.

Efter det har fastslagits att lövträ eller konstruerad trägolv kan slipas är utarbetandet mer intensiv än själva golvet slipningen. Våning skapar slipning outsägliga mängder av damm. Rummet som skall slipas ska rensas och allt som är i närheten av rummet bör omfattas i plast. Tejpa plast över närliggande dörröppningar kommer att hålla damm ur andra rum.

Vidare skall det utrymme som ska förberedas genom att ta bort alla golvlister, garderob dörrar, register värme, höljen dörr och andra hinder. Det är mycket lättare att ta bort dessa saker och sätt tillbaka dem efter golvet slipning är klar, i stället för runt dem. När lokalen är förberedd för golv slipning, är det dags att ta in Sander.

Orbital slipmaskiner och trumma Sanders är de två typer av slipmaskiner används för golv slipning. En trumma Sander kommer att erbjuda det enklaste resultaten men bör inte användas av en nybörjare, särskilt på ett gammalt golv som kanske inte har mycket kvar att sand. När trumma Sanders används av oerfarna personer kan de lämna lätt bucklor, divots och spår i träet som är svåra att sand ut. För den oerfarne gör-det-självare är det bäst att använda en omloppstid golv slipmaskin för golv slipning. Orbital Sanders kräver press att verkligen bära ner trä, så de är lättare att kontrollera, och även om slipning processen tar längre tid kommer det sällan innebära några bucklor eller spår.

Oavsett vilken typ av slipmaskin används för golv slipning, är målet för golv slipning för att ta bort alla gamla finish, smidigt ner alla höga platser, och ta bort repor och hack. Varken typ av slipmaskin gör det möjligt för användaren att komma in på små områden och hörn, så en mindre handhållen avsändare kommer att behöva användas för att sand är svåra att nå områden. När golvet är jämnt slipat utan fläckar, är beredd att ha en ny kappa finish tillämpas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.