Vad är trägolv Inlägg?

trägolv inlägg lägga textur, mönster och definition genom att skapa en design med kontrasterande trä. Sedan urminnes tider har träarbetare lyftas ut plankor i ett mönster och exakt monterade en annan art av trä på samma nivå för att producera en slät yta, kallas inlaga. Dekoratörer använda trägolv inlägg i alla rum i huset att avräkna kluster av möbler, separata utrymmen, eller dramatisera en central del.

Ett slätt golv kan göras unikt och värdefullt genom att lägga inlägg trägolv. Varje bild kan du rita kan anpassas till dina mönster och förverkligas. Tillverkare använder en dator och laserskärning anordning för att skapa mönstret. Dessa inläggningar mönster kan ta formen av en ram runt omkretsen av ett rum, en blomstra i en gångväg, eller en central medaljong som ett riktmärke. En eldstad kan anges att utvidga formen på spisen med en wrap av blad eller blommor. En inläggningar scen som påminner en idylliska bete eller abstrakt motiv skulle kunna fungera som en matta på en trappa landning eller framför en farstun.

Skapa trägolv inlägg är möjligt att installera en ny golv eller när fordonsreparationslackering ett etablerat en. En designer kan utvärdera din övergripande vision för rummet. De översätter det till egna anpassade mönster eller föreslå traditionell utsmyckning. Gränserna är ofta vävda med en crisscrossed linje eller rullas med vrida vinstockar eller band. Ett brett gränsen visuellt kan skilja ett utrymme, t. ex. en sittgrupp, från en annan med en annan funktion, säger en matsal. Medaljonger kan likna abstrakt cirklar i form av kompasser, solur, sunbursts eller mandalas. Vissa människor använder djur, som ett lejon för styrka eller bin för näringslivet eller familjens monogram eller vapen.

Många skogen med olika kärnor och färger kan användas i trägolv inlägg för att skapa den önskade effekten. De flesta trägolv är tillverkade av ek, som kan färgas en mängd olika nyanser från honung till naturligt att valnöt. Vanliga träslag som används vid infällning är lättare hårda träslag som ask och lönn. En del använder barrträsorter att frammana en lantlig stuga känsla, såsom knotiga tall, björk eller gran. Exotiska träslag, medan dyrare, erbjuder äkta variation i färg och struktur. Dessa inkluderar teak, plommon, körsbär, mahogny, och bambu. Proffs kommer att välja ett lämpligt trä som kompletterar din design.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.