Vad är svampodling kit?

svampodling kit är uppsättningar av material och monterade kontrakt för att möjliggöra entusiaster växa svamp. Sådana satser innehåller vanligtvis de näringsämnen och sporer behövs för att växa ett stort antal svampar, men satsen kan kräva viss tendens. De flesta svamp kit används för att odla svamp som ska ätas, men några innehåller sporer för svamp som värderas för sitt utseende eller andra egenskaper.

svampodling kit finns i två varianter-inomhus och utomhus. Utomhus svampodling kit tillåta entusiaster att skapa sin egen svamp trädgårdar utomhus. Dessa kit innehåller näringsämnen och sporer som ofta blandas in försiktigt brukade marken. Om klimatförhållandena är lämplig och det finns tillräckligt med skugga, en svamp trädgård kommer att växa. Mushroom trädgårdar i allmänhet pågå till näringsämnen är helt förbrukas eller väderförhållanden förbjuda deras tillväxt. De är ibland som svamp livsmiljö byggsatser.

Husdjur svampodling kit kan användas året runt. De är antingen fristående byggsatser eller leka media. Spawn medier måste placeras i en container, men annars fungerar som ett fristående paket. Fristående kit inkluderar en tillväxt bas som håller de näringsämnen de svampar behöver växa. En pasta som innehåller svampsporer tillämpas på sidorna av tillväxten beräkningsunderlaget om sporer inte redan har implantat av tillverkaren. Tillsats av vatten till basen börjar den växande process. Med tiden kommer svampar växer från sidorna av tillväxten basen. Tillväxt baser kan vanligen användas två eller tre gånger om brukas på riktigt sätt till och uppdateras, vilket kan innefatta släpps ytterligare sporer på bas.

Det finns många olika typer av svamp som kan odlas från kit. Favoriter är blå ostronskivling, toppmurklor svamp, pärla ostronskivling, champinjoner portabella och shiitakesvamp. Oätliga svampar såsom lysande Panellus stipticus finns också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.