Vad är några Lawn alternativ?

Oavsett om det är ett underhåll fråga, vattenrening, eller annan orsak, kan många gräsmatta alternativ användas i stället för traditionella gräsmatta gräs. De flesta av dessa gräsmattan alternativ är inte bara lite underhåll men kostar mindre än en gräsmatta också. Nästan alla typer av gräsmatta kan lätt ersättas med alternativa medel, från olika typer av växter till kompost och hardscape funktioner. Beroende på behov och önskemål av husägare, finns det något för alla.

lågväxande, torka resistenta växter är det vanligaste alternativet till traditionella gräsmatta gräs. Dessa gräsmatta alternativ har vanligtvis formen av groundcovers. Marktäckande växter ger inte bara tjock täckning och attraktivt bladverk, men kan också klippa ut klipper uppgifter. Det finns många typer att välja mellan, passande nästan alla landskap behöver. Det finns torka tolerant groundcovers, skugga-älskande sorter kvävefixerande typer, doftande ettor och mer.

prydnadsgräs vidta lämpliga gräsmatta alternativ också. Liksom groundcovers Det finns många typer av prydnadsgräs att välja mellan. Inhemska sorter erbjuda de bästa alternativen, de är väl anpassade till sin omgivning. Prydnads gräs ger ett lågt underhållsbehov lösning till traditionella gräs gräsmattor. När den bildats, kräver de mycket skötsel, inklusive vattning och klippning. I själva verket beroende på sort, kan prydnadsgräs vara ensam för en naturlig prärien-liknande överklagande.

Förutom att genomföra en prärien i landskapet, ängar fyllda med ett sortiment av vilda blommor och örter kan göra intressant gräsmatta alternativ. Ängar kan faktiskt ge en låg kostnad, låg underhåll hand utraderade slåtter helt, med undantag för en gång på hösten. Alternativt kan husägare skapa rabatter i hela landskapet, eliminera överskott gräsmattan och skära klippningen sysslor i halv. Återigen kommer inhemska sorter ger bättre resultat, eftersom de är lättare att anpassa till de villkor inom ett visst område, som även skär ned på vattning.

Förutom växter kan oorganiska halmtäckning göra lämpliga gräsmatta alternativ för traditionella gräs. Denna typ av kompost innehåller material som inte kommer att bryta ned i marken och varar i flera år. Exempel på detta är stenar, grus och stenar. Det skulle också kunna inkludera återvunnet material såsom fragmenterade däck eller ramlat glas. Oorganiska kompost finns i en mängd färger och material som passar nästan alla stilar och plånböcker.

När allt annat misslyckas, hardscape funktioner kan införlivas i gräsytor. Hardscape funktioner inkluderar däck, uteplatser, gångbanor och liknande konstruktion. Hardscapes kan definitivt bli välkomna gräsmatta alternativ, eftersom de undanröjer stora områden av varvet. Det finns många alternativ för gräsmatta ersättare. Det är alltid en bra idé att väga alla dessa alternativ i förväg för att hitta den bästa gräsmattan alternativet för landskapet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.