Vad är litet utrymme Trädgårdsskötsel?

litet utrymme trädgårdsskötsel är ett begrepp som avser verksamheten att upprätta en blomma eller köksträdgård i ett begränsat utrymme. Området för trädgården kan vara en liten säng i den lilla bakgården av en trädgård hem, eller till och med innebär användning av odlare och andra behållare för att ge trädgårdsarbete utrymme för lägenhet invånare. Tanken med litet utrymme trädgårdsarbete är att vem som helst kan njuta av trädgårdsarbete och skörda frukterna av verksamheten, även om utrymmet är starkt begränsad.

Vid trädgård hus och parhus utrymmen levande, passagerare har normalt inte mer än en liten gräsmatta utrymme finns på baksidan av byggnaden. En del av denna lilla mängd jord kan lätt framställas för trädgård utrymme. Eftersom området är så liten kräver lekmannen mycket lite i vägen för trädgårdsarbete utrustning. En enkel murslev, trädgårdshandskar och ett kort hanteras hacka kan vara allt som behövs för att hålla trädgården ordentligt rensade och att plantera olika typer av grönsaker eller blommor. Även små i storlek, inte ens en trädgård i detta begränsade utrymme som kan producera stora mängder livsmedel som tomater, gurka och paprika.

För folk som bor i lägenheter, finns det ofta ingen grund utrymme för plantering en trädgård. Ändå är det möjligt att bo i en lägenhet och har njuta av litet utrymme trädgårdsarbete. Om Lägenheten har en balkong eller liten uteplats som får tillräckligt med solljus kan trädgårdsmästaren engagera sig i det som ofta kallas container trädgårdsskötsel. Plantorna odlas i en rad olika behållare som kan placeras på golvet i rummet, eller tillåtas att blomstra i hängande korgar. Så länge behållarna möjliggöra ändamålsenlig avloppsvatten och utrymmet fått tillräckligt solljus, är det möjligt att odla ett antal små köksväxter utan att skapa några problem med hyresvärden.

Fördelarna med litet utrymme trädgårdsarbete kan nämnas förmågan att njuta av färska produkter på ett löpande. Många tycker att tenderar att den lilla trädgården är ett bra sätt att minska stress nivåer den uppmärksamhet och omsorg av trädgården är minimal. I vissa fall hjälper små utrymme trädgårdsarbete för att sträcka budgeten, eftersom det inte behöver köpa färska grönsaker minimeras eller elimineras helt. Även om utrymmet tillåter inte mer än två eller tre containrar som skall placeras på ett litet däck eller uteplats, kan man njuta av alla dessa fördelar, samt att tillgodose se något växa och utvecklas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.