Vad är ett helt hus Attic Fan?

En hel fläkt hus vinden är en fläkt som drar luft genom de viktigaste delarna av ett hus och upp på vinden. Även om inte en standard del av uppvärmning, kylning, och mekanik ventilation som normalt återfinns i de flesta hem, ett helt hus vind fläkt kan vara ett värdefullt tillskott till ett hem, särskilt i vissa klimat. Inte bara kan ett helt hus vind fläkt hjälpa till att kyla ett hem genom att skapa ett sammanhängande förslag, de flesta hela huset fans är mer energieffektiva att driva än luftkonditioneringsapparater och kan uppnå samma nivå av komfort när det är lite fukt i luften.

Hela huset vinden fläktar började dyka upp med viss regelbundenhet i bostäder byggdes i slutet av 1950-talet och början av 1960-talet. De är oftast består av två delar-en stor, remdriven fläkt monterad på vinden och en luftningsgaller ventil monterad under den i taket. Den bästa placeringen för ett helt hus vind fläkt är i en central hall i ett hus. När du öppnar väljer fönstren i hemmet och en kontinuerlig utkast skapas genom flödet av luft dras genom fönster med fläkten.

I ett hem där en tidigare helt hus vinden fläkt finns, ersätts med moderna och mer energieffektiva modellerna lätt och relativt billiga. Högre slut kan bli effektivare och tystare gång fans att köpa från återförsäljare, men grundläggande modeller finns på lager heminredning kedjor och installeras för att ersätta en befintlig fläkt. Om du vill installera en hel fläkt hus vinden i ett hem som inte redan har en, kan du konsultera en VVS-specialist. Många VVS-handlare kommer att ha tillgång till och erfarenhet av installation av hela huset fans och nödvändiga kablage och strömbrytare plattan installation.

Priset för ett helt hus vind fläkten kommer att variera och är beroende på storlek, märke och modell. Anpassad installation och modeller kommer naturligtvis att vara dyrare än att köpa vanliga modeller från ett hem förbättring butik och installation av en själv. När du köper en hel fläkt hus vinden, se till att uppmärksamma den information på förpackningen eller förpackningen och köpa en som är utformad för din storlek hemma.

Andra faktorer att ta hänsyn till innan man beslutar att installera en hel fläkt hus vinden inkludera ditt klimat och hus storlek. I områden där luftfuktigheten är vanligt och mycket närvarande under mer än två eller tre månader av året, ett helt hus fläkt kommer att ge lite lindring. Trots att de är idealiska som en källa till kylning i varmare temperatur årstider och klimat, måste du använda ditt hem enhet luftkonditionering för kylning lättnad på varma, fuktiga årstider och klimat. Även i stora, flera våningar hem ett helt hus fan inte får tillräcklig kylning på vissa områden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.