Vad är en vattentät Foundation?

En vattentät stiftelse är den underliggande strukturen i en bostad som är resistent mot vatten komma in och orsakar problem. Vattenskador kan vara ett allvarligt problem och dyra att reparera, så det är viktigt att göra ett hus så vattentät som möjligt från det att den byggs. Om grunden till ett hus inte är robust och vattentät, då grunden för framtida problem har lagts.

En vattentät stiftelse är viktigt eftersom en stark bas är vad ett hus sitter på. Nackdelen med en vattentät stiftelse är att det är mycket dyrt. Av denna anledning finns det byggföretag som kommer att besluta att genvägar för att spara pengar. Det ursprungliga priset för tätskikt en stiftelse, kan dock visa sig väl värt pengarna för livet i huset.

Inredning tätskikt metoder kan genomföras om en läcka i grunden, men det är bättre att tillämpa en förening för yttre grunden ytan när den tas ned. Detta kan spara tid, pengar och huvudvärk på vägen för husägare. Om en stiftelse lämnas oskyddad, kan då vatten lätt hitta sin väg in i betong och kan orsaka sprickor och försvaga det stöd som huset sitter på.

Det är vanligt att en husägare att blanda ihop en vattentät stiftelse med vad som kallas fuktisolering. De två är inte samma sak. Fuktspärrande är en process som används för att bromsa den tid det tar för vattnet att sippra in i en stiftelse. Fuktisolering utförs genom omodifierade asfalt beläggningar på ytan av stiftelsen. Även fuktisolering är inte detsamma som ett vattentätt underlag och i allmänhet inte har möjlighet att stoppa sprickor kan det vara mycket fördelaktigt när det gäller att sätta stopp för vattenånga överföring.

Att vattentät en stiftelse är att stoppa infiltrationen av vatten helt. Det finns olika typer av produkter som kan användas för att impregneringsmedel en stiftelse. Ingen av dem är exakt samma. Det finns lera baserade produkter, uretan-baserade produkter, och polymerer gummi och modifierat asfalt. Vissa föreningar är mycket bättre på att stoppa utvecklingen av stora sprickor i grunden än andra. Om en vattentät stiftelse är korrekt installerat, kan det möjliggöra en torr källare för nuet och framtiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.