Vad är en penna och pennhållare?

En penna och pennhållare gör precis vad det innebär, det har pennor. Även en låda eller en säck kan också hålla pennor och pennor, en penna och pennhållare hänvisar ofta till en cylinder-formad behållare som innehåller skriftligen instrumenten placeras stående. En penna och pennhållare kan köpas på en exklusiv butik och är tillverkade av de finaste material, eller det kan vara så enkelt som skalar etiketten bort av en tvättad mat kan och använda den för att hålla pennor.

En penna och pennhållare kallas också ibland en penna och blyertspenna kopp. En favorit kaffekopp som är för kluvet eller slitna att använda för att dricka ur kan göra stor penna och pennhållare. Du kan också köpa kaffe muggar från second hand-butiker som ska användas för detta ändamål. Verkligen, små vaser och skålar kan också fungera. Det gäller bara att använda fantasin.

För en rolig, snabb farkost på en regnig dag, låta barnen göra sin egen penna och pennhållare från en ren mat kan. Se bara till att inga vassa kanter finns kvar från konservöppnare. Vissa färgat papper och /eller rester av band och trim kan omvandla ett livsmedel kan till en stor penna och pennhållare. Detta är ett hantverk som de flesta barn kommer att njuta och det har den extra fördelen lär dem att hålla sina ägodelar snyggt.

Vuxna kan göra tyg-belagda eller decoupage innehavare som passar deras arbetsplats. En annan idé för dem som nålspetsen, korsstygn eller broderi är att använda upp rester av plast duk eller bomullstyg och sy upp en täckmantel för den kan för att skapa pennan och pennhållare. Det kan vara praktiskt för att utöva dessa nya maskor du försöker behärska också.

En köps eller handgjorda penna och pennhållare kan göra en utmärkt gåva till alla som har ett hemmakontor. Du kan ge innehavaren tillsammans med lite förvaringskorgar att samordna med färg och material av innehavaren. De flesta människor uppskattar organisatoriska verk för sitt kontorsmateriel och kan aldrig ha för många.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.