Vad är en mikrovågsugn Range Hood?

En huva mikrovågsugn serien är en enhet som innefattar såväl funktionaliteten hos en mikrovågsugn och fördelarna med en spis huva. Mikrovågsugnen huva anses vara ett fördelaktigt utrymmessnål enhet som frigör utrymme på köksbänken där mikrovågsugnar har traditionellt gjorts. Det kan dock finnas fall då en mikrovågsugn spisfläkten kanske inte det mest lämpliga valet.

Fläkten mikrovågsugn sortimentet är beröm för sin förmåga att spara mycket utrymme, men dess funktion, liksom många multi- använda enheter, är något minskat jämfört med mer specialiserad utrustning. Till exempel, medan en mikrovågsugn huva rad kan kanske hjälpa till att avlägsna rök och andra partiklar från luften, recensioner och tester utförda av Consumer Reports ® visar effektiviteten inte stämmer med de traditionella spisfläktar och spiskåpor. Detta kan vara en ersättning för dem som gör en hel del matlagning.

En del som fungerar lika bra, om det är en avställningsyta modell eller mikrovågsugn spiskåpan är matlagning funktion av mikrovågsugnen . Medan mikrovågsugn spiskåpan kan vara något större än en bänkskivan version, detta på grund av avgaser och funktioner filter medföljer för fläkten mer än nödvändigt för matlagning elementet. På grund av det faktum att över området mikrovågor brukar span bredden på spisen, kan de vara något större än de flesta mikrovågsugn.

För dem som är intresserade av en mikrovågsugn spiskåpan, viktigast att avgör är om du har tillräckligt clearance för huven. Clearance behövs är minst 30 inches (76 cm). I äldre kök, kanske det inte finns tillräckligt med utrymme. Dessa kök kan ha byggts för en av de traditionella typer av spisfläktar och spiskåpor som inte kommit ner nästan lika långt. Det kan dock vara anpassningar som kan göras för att göra området mer tillmötesgående till en mikrovågsugn huva sortiment.

Installera en huva mikrovågsugn rad är ett projekt av måttlig svårighetsgrad för de som väljer att göra det själv. Om det inte finns el redan på väg till din nuvarande spiskåpan, gör projektet ännu svårare. Generellt kräver processen bort den gamla fläkten, installera en konsol och sedan montera fläkten mikrovågsugn intervallet till konsolen och ansluter el. Även om de flesta uppgifter kan hanteras individuellt, lyfta mikrovågsugn på plats kan en två-personers jobb.

En av de andra överväganden som måste göras är kostnadsfaktor. Utifrån de olika mikrovågor kommer ofta kostar betydligt mer än bänkskivan mikrovågor. Även om det är möjligt att få en mer traditionell och mid-range mikrovågsugn för ca $ 100 US dollar (USD) kommer de flesta mikrovågsugn spisfläktar och spiskåpor kosta minst $ 350 USD. Merparten av denna kostnad beror på den ökade storleken på mikro, som ofta kräver mer wattal.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.