Vad är en liggande Office Chair?

en liggande kontorsstol är det ultimata inom personlig komfort på arbetsplatsen inställningen. Ser mycket som en smal version av ett vardagsrum vilstol kombinerat med en executive stol, kontorsstol fåtöljer låta trötta arbetstagare att luta sig tillbaka vid skrivbordet och ta en välbehövlig vila. Fällbara stolar är utformade för att erbjuda bekväma ryggstöd och stabilitet som generellt saknas i ett kontor stol.

På en konkurrensutsatt global ekonomi, är arbetstagare runtom i världen spendera fler timmar på kontoret, och strävan efter bekväma kontorsmöbler blir mer akut. Den typisk kontorsmiljö kan begränsa, med lite tid att tänja eller vila. Sittande i en position vid ett skrivbord sätter skadlig stress på nacke, rygg och inre organ. Men

förmågan att luta en liten stund kan ge långvarig lindring, vilket gör det liggande kontorsstolen en eftertraktad post i dagens affärsvärld plats.

Det är lätt att hitta bra fällbara kontorsstolar på nätet och i kontor möbelaffärer. Det finns flera olika säte stilar att välja mellan, inklusive läder, hållbara tyger och vinyl mesh. En liggande kontorsstol kan vara stadigt formas för att passa kroppen, eller vara en plysch version av en overstuffed kaptenens stol. De kan även komma med en inbyggd vibrator, massageapparat och lugnande värme. Priserna börjar runt på samma sätt som en vanlig kontorsstol, men snabbt skjuta i höjden för de mer extravaganta utföranden.

Den klassiska liggande kontorsstol är en deluxe, läder verkställande stol med en inbyggd pall som sträcker ut som stolen är tillbakalutad. Armstöden kommer också att flyttas för att ge bekväm överkroppen stöd. Det finns vanligtvis flera liggläge tillgängliga, från något lutande till nästan platt, beroende på modell. När stolen är i upprätt läge, är fotstödet prydligt stoppade under sitsen.

En annan populär stil kontorsstol vilstol levereras med en separat pall som kan dras under fötterna innan fällbara. Det osmanska är utformad för att ett elegant komplement till den liggande kontorsstol. I kombination med ett tryckavlastande nackstöd kan denna typ av fällbara bord stol göra en attraktiv och bekväm arbetsplats säte.

Vissa kontorsanställda föredrar en enklare stol design som inte sänder liggande möjligheter, och det finns många skrivbordsstolar att luta utan fotstöd. En stil kommer med en gjuten mesh ryggstöd som ger perfekt nacken och svankstöd då den lutas tillbaka. Båda fötterna kvar på golvet, hålla sätet del från att välta. När arbetsdagen blir för stressigt, även en kort vila i ett tillbakalutat kontorsstol kan göra all skillnad i världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.