Vad är en låda Dra motbricka?

En bakplattan låda drag är en dekorativ platta som kan placeras bakom en knopp eller handtag på ett skåp eller en låda att lägga till en touch av klass.

låda dra motbrickorna komma på alla möjliga design för att passa motiv eller stil av alla hem. Genom att lägga motbrickorna till ditt kök skåp kan du ändra utseendet på köket med mycket liten kostnad eller problem.

låda dra motbrickorna finns i två grundläggande utföranden med antingen en enda centrum skruvhål för att rymma ratten stil drar, eller dubbel skruvhål för parallella berodde handtag. Av typen som har två hål, se till att hålen på motbrickorna du vill fördelas för att matcha dina nuvarande skåp. Den gemensamma standard för motbrickorna är en 3 "centrum, (hålen är placerade 3 inches eller 7,6 centimeter mellanrum), men andra centrum avstånden finns.

Installation av lådan drar motbrickorna är enkel. Bara ta bort den nuvarande ratten eller handtaget genom att skruva loss den från att komma åt skruven huvud inne i ansikte lådan. Placera lådan dra bakplattan på framsidan av lådan så att dess hål (s) anpassa hålen i lådan och håller ratten eller handtaget i plats när du byter ut skruven (s). Bakplattan nu kommer att sitta bakom ratten /handtag, lägga till en elegant, färdig design i dina skåp.

låda dra motbrickorna varierar i pris från omkring en dollar vardera till 5 dollar eller mer (USD). Med en myriad av mönster du är säker på att kunna matcha din nuvarande hårdvara om den stil du behöver är polerad mässing, antika brons, traditionella silver eller klassisk modern. Det är en bra idé att skruva loss en av dina knoppar eller handtag och ta den med dig när du handlar så att du är säker på att matcha stil och gjutna eller färg. Antik finish varierar kraftigt, och även polerad finish varierar.

Om du vill ändra dina nuvarande knoppar och handtag alltför många stilar av rattar och drar komma med motbrickorna redan bifogas. Återigen ser att dubbel-skaft maskinvara passar ihop med den nuvarande hål i skåp, om du är villig att borra nya.

Ändra hårdvara är ett enkelt och billigt sätt att piffa upp ditt kök utan kostnaden för ombyggnaden. Lådan dra motbrickorna finns i järnhandeln överallt. Ta en titt på sort och låt inredningsarkitekten inom dig föreställer ditt nya kök idag!

låda dra motbrickorna kan även täcka upp slitna trä runt flitigt rattar. Om du har några gamla lådor som har sett många använda, kan installera motbrickorna förlänga deras livslängd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.