Vad är en isolerad garagedörrar?

Ett isolerat garageporten är en garagedörr som innehåller några speciella isoleringsmaterial i hålrummen i dörren som är tänkt att skydda mot luft intrång. Behovet av isolering görs vanligare vid dörren använda garaget andra material än trä. Även trä har vissa isolerande egenskaper, många andra material som används för garageportar inte.

Vanligen, en isolerad garageport är en görs huvudsakligen av stål. Den isolerade stål garageport är en av de vanligaste typerna av dörrar på marknaden. Det finns ett antal orsaker till isolerade garageportar är så stort behov. Det främsta skälet är helt enkelt själva storleken på garageporten och värme som kan gå förlorad genom det.

Man uppskattar så mycket som en tredjedel av energin förlorad i ett garage kommer från garageporten. Således tjänar isolerade garagedörren som en effektiv barriär mot sådana energiförluster. Isolering kan öka effektiviteten i ett garage med minst 33 procent. Med tanke på den potentiella energibesparingar är den extra kostnad minimal, många gånger som uppgår till mindre än 20 procent av en garageport utan isolering.

måste ha en isolerad garageport är mer uppenbar i bifogade garage. Där garaget aktierna minst en gemensam vägg och sannolikt mer än en gemensam vägg, med boyta på hemmet. Därför kan med ett isolerat garageporten hjälper inte bara i garaget, men resten av hemmet också.

Även utan ett intilliggande garage, det finns andra skäl till varför en isolerad garageport kan vara fördelaktigt. För dem som arbetar i ett garage en hel del tid, särskilt i ett kommersiellt garage, kan det göra för miljön mycket mer bekväma. Vidare, även i hushåll där arbetet utförs i garaget kommer det att ge viss lättnad från extrema varma och kalla temperaturer.

Det material som används i ett isolerat garageporten är vanligt antingen polyuretan och polystyren. Polyuretan är en skum sprutas in material till vilket företaget därefter obligationer och blir en effektiv barriär. Polystyren är svårt ribbor som infogas i hålrum i dörrar stål garage, vanligen mellan den inre och yttre paneler. Ju mer effektiva typen av isolering sägs allmänt vara den polyuretanmaterial. Glasfiber är ett isoleringsmaterial som används i mindre utsträckning än de andra två.

För dem som inte har en isolerad garageport, isolering kit kan köpas som börjar på $ 100 US dollar (USD ) och går upp, beroende på storleken av dörren behövs. Några av dessa kan använda glasfiber isolering. Detta stöd i installationen av isoleringen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.