Vad är en bakre Tine Trädgård Tiller?

Trädgård jordfräsar i allmänhet motordrivna maskiner som använder metall vapen, eller pinnar, inställd på en vinkel att gräva i marken. En bakre tine trädgård rorkult har sina pinnar i baksidan av rorkulten, medan hjulen brukar i fronten. Hjulen typiskt dra denna typ av trädgård rorkulten fram emot att bryta upp marken i förberedelse för plantering.

En bakre tine trädgård rorkult fungerar oftast på samma principer som en ridning gräsklippare. Den kan använda gas eller diesel för bränsle källa och ett tändstift till förbränningen. Det finns oftast en höjdjustering i ryggen att välja hur djupt pinnarna kommer att gräva. Transmissionen kan vara remdriven eller kedja driven, och det oftast vänder hjulen när den aktiveras genom att trycka ner handtagen ungefär som en självgående gräsklippare, släppa handtaget lossar kopplingen, vilket kan göra att sluta. Vissa bakre tine jordfräsar i de större modellerna har också en backväxel.

Tilling trädgården Vanligtvis sparar många timmars SLITSAM arbete som annars skulle göras med handverktyg som spadar och hackor. När bryta mark för en ny trädgård, ett bakre tine trädgård rorkult kommer att dra gräset med rötterna och kasta den bakom den väg den färdas. Ta bort gräs och ogräs vanligtvis är enkelt här. En kratta eller hacka kan vara allt en trädgårdsmästare behöver för att göra sig av med avfallet efter det att marken odlas.

Trädgård jordfräsar finns i olika storlekar, från den kompakta 8-tums (ca 20,3 cm) bred modell större modeller som når upp till 24-inches (cirka 61 cm) bred. När du använder ett bakre tine trädgård rorkult, kan det vara viktigt att planera bredden på rader om detta. Om tillräckligt med utrymme kvar mellan raderna, gör det möjligt att använda en rorkulten för att kontrollera ogräs vid behov.

Mantis jordfräsar är oftast tillgängliga i 8-tum (ca 20,3 cm) bredder och väger bara 20 pounds (ca 9,1 kg). Detta bakre tine trädgård rorkult har normalt en motor som genererar ungefär en hästkraft. De vanligtvis krediteras med att vara lätt att använda, är effektiva, och är lätta nog att göra rorkulten lätt att hantera. Storleken på dessa jordfräsar normalt kommer att möjliggöra ett komplett utbud av rörelse i trånga utrymmen och den största i manöverförmåga, även i en liten trädgård.

En BCS bakre tine trädgård rorkult finns i 9-tums (ca 22,9 cm) bredder med åtta hästkrafter. Den största modellen BCS erbjuder är 34 tum (ca 86,4 cm) modell med 14 hästkrafter. Denna rad av jordfräsar omfattar modeller för helgen trädgårdsmästare eller trädgård jordfräsar för den kommersiella trädgårdsmästaren.

Bakre tine trädgård jordfräsar har många fler fördelar som just deras tidsbesparande funktioner. När odla marken, det gör dessutom luft i marken som växterna behöver för tillräcklig tillväxt. De små luftfickor också ge vatten att bättre penetrera marken och främja förbättrad dränering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.