Vad är en Overhead garagedörrar?

En OH garageporten är en garageport som drar upp från botten, och i öppet fortfarande under början av fordonet. Denna typ av garageport är populärt i både hem och kommersiella garage. De gör ett bra val, eftersom de möjliggör en effektiv användning av rymden.

Om du behöver lägga till en garageport till ditt hem, overhead garageportar finns i en mängd olika utföranden. De skriver att du väljer beror på en rad faktorer. Glasfiber och trä dörrar garage är vanligtvis anses vara den mest attraktiva stilar, men stål ger en kraftig och underhållsfritt alternativ.

Medan estetik kommer säkerligen att spela en roll i beslutet om vilken typ av overhead garage du väljer är det inte den enda faktorn. Garageportar finns antingen isolerade eller inte isolerade. Om du bor i ett milt klimat, de kostnadsbesparingar på en overhead garagedörr som inte är isolerad kan göra detta till ett attraktivt val. I mer extrema klimat, antingen kall eller varm, en isolerad garageporten är ett bättre val.

Om ditt garage ansluts direkt till ditt vardagsrum, ett isolerat garageporten är en synnerligen god investering. Den isolerade dörren gör inte bara i garaget mer bekväm, men det kommer att göra din bil mer bekväm, och vid direkt anslutning till ett vardagsrum, kommer att förhindra kall luft kommer in i hemmet.

Overhead garageportar är en populär stil, för när de är öppna de tar upp lite plats i garaget. Själva dörren körs på en strömlinjeformad spår som inte kräver mycket utrymme. Det enda område där en överliggande garageport kan lida av brist på utrymme är om garaget saknar mycket headspace.

ovanför garageporten måste vara tillräckligt höga för att klara ditt fordon när du är parkerade i garaget, och det kan inte röra taket i garaget. Om du har en automatisk garageportöppnare, är det nödvändigt att ta hänsyn till det rum som detta kommer att ta upp också. Om ditt garage har ett lågt tak, göra några mätningar innan man investerar i en overhead garageporten.

Du behöver veta höjden på högsta fordon du planerar att parkera i garaget. Bestäm skillnaden mellan höjden på garagetaket och toppen av ditt fordon. Nu har du ett nummer för att ta till butiken när du väljer ovanför garageporten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.