Vad är en Extralånga Enkelsängar?

en extra lång tvåbäddsrum är en överdimensionerad säng avsedd för längre tonåringar. Dessa sängar kan köpas i butik eller på nätet, men de kan vara svårare att hitta än vanliga sängar. Extra långa sängar ligger oftast i college dorms.

En standard enkelsängar eller enkelsäng, är designad för en person. De är 39 inches (100 cm) bred och 75 inches (190 cm) lång. Dessa typer av sängar är populära för barn, och finns ofta i dag sängar och rulla sängar också. Sängkläder är lätt att hitta för en standard enkelsäng.

En extra lång tvåbäddsrum är mycket vanlig i rum campus. Dessa madrasser är samma bredd som en standard enkelsängar, men de är fem inches (cirka 13 cm) längre. Dessa sängar är lätta att passa in i ett litet studentrum eftersom de fortfarande smal och lättare att göra, men den extra längden bidrar till att rymma höga tonåringar och vuxna mer bekvämt.

Det kan vara svårare att hitta sängkläder för en extra lång enkelsäng. I affärer, dessa extra långa blad är lättare att hitta i slutet av sommaren, under tillbaka till skolan försäljning. Du kan också hitta blad för en extra lång enkelsängar online.

En del föreslår att du använder en extra lång enkelsängar i ett gästrum. Om du köper två, kan du trycka ihop dem och skapa en king size-säng. Kom ihåg att om du köper en extra lång madrass, behöver du en ny sängram att gå med den. De flesta madrass butiker kommer att innehålla en ny ram för liten eller ingen kostnad vid köp av en ny madrass och madrasser.

Om en extra lång tvåbäddsrum är inte vad du söker, det finns många andra madrass storlekar. En dubbelsäng, också känd som en helhet, är ett annat populärt val för ett gästrum eller en liten lägenhet. Dessa är 54 inches med 75 inches (137 cm x 190 cm). Vissa par hittar dem obekväm och för liten för två personer.

De mest populära storlekarna för par är queen och king size sängar. Queen sängar är 60 inches med 80 inches (152 cm x 203 cm). Standard king size-sängar är den största finns på 76 inches med 80 inches (193 cm x 203 cm), och den längsta bäddar, Kalifornien kungar, är 72 inches med 84 inches (182 cm x 213 cm).

Om du vill veta hur mycket utrymme varje person kommer att ha i sängen, helt enkelt dela bredden med två. Till exempel, i en dubbelsäng, kommer varje person har 27 inches (68,5 cm) medan det i en standard dubbelsäng, kommer varje person har 38 inches (96,5 cm). Vissa människor är bara bra att sova nära, medan andra behöver mer utrymme. Om du kan montera en queen-eller king-size säng i ditt hem, de flesta människor är lyckligast med dessa storlekar. För dessa större sängar, behöver du även köpa större kuddar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.