Vad är en Ergonomisk Ball stol?

En ergonomisk boll stol är en intressant typ av kontorsstol som kombinerar de vanliga funktionerna av en skrivbordsstol, såsom rullande hjulen, med sittande fördelarna med att använda en uppblåsbar boll. Läkare rekommenderar ofta att människor som har ryggproblem använda stora uppblåsbara övning boll för att sitta. Detta är kanske inte helt praktiskt för kontoret och den ergonomiska bollen stolen är ett svar på den frågan.

De flesta av dessa stolar har två delar, den uppblåsbara bollen och en ram som har hjul till vilken boll passar . De flesta stolar har också en tillbaka och ha armstöd. Baksidan inte kan användas för mycket om människor sitter på bollen ordentligt. Stolarna som också brukar komma med en handpump så att bollen kan pumpas efter behov, som kan krävas på en ganska regelbundet.

med bollen avsnitt från golvet kan ge en liten extra stabilitet och mest ergonomiska boll stol typer passar för alla vikter och är höj-och sänkbara. Detta kan göra en enorm skillnad på kontor där bänkarna är på olika höjder och kanske inte lämpar sig bollen sammanträde. När man är van vid att balansera på bollen, tenderar de att kunna dra full nytta av stolens hjul för att flytta stolen fram och tillbaka efter behov.

Två huvudsakliga typer av ergonomiska boll stolar finns. Man har en äggformade bollen och kan dubbas den schweiziska ägg ordförande. Andra stolar har fullt rund boll.

Båda typerna av bollar kan ta en liten justering. När man är van att sitta på träningsbollar, kan de flyttas enkelt från en boll till en boll stol. Andra kanske behöver träna för att hålla balansen. Några förslag är att folk tar bort bollen från stolen först öva sitter på det innan du provar färdigmonterade ergonomisk boll stol.

träningsbollar och den ergonomiska bollen stolen ger vad som kallas aktiv sittplatser. Detta innebär att kroppen inte kan nedgången som ordförande. Istället för att hålla balansen, måste folk koncentrera sig på att hålla ryggraden i linje och utnyttja kärna muskler. Detta medvetande bidrar till att upprätthålla en korrekt kroppshållning och kan vara till stor nytta för människor som måste sitta för lång tid eller som har ryggbesvär som gör att sitta obekvämt.

En del människor vill inte ge upp sina träningsbollar för ergonomisk bollen stolen att de tycker att de är perfekt och ungefär halva priset. Den största nackdelen med att använda en boll är att människor kan hamna sitter på en yta som har varit i kontakt med golvet. Vid hållande av kontor kläder snyggt, kanske inte alltid är önskvärt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.