Vad är en Electric bäddmadrass?

Electric madrass kuddar ett alternativ till en elektrisk filt. Stället för att tillhandahålla en värmekälla över kroppen, elektrisk madrass kuddar ge värme under kroppen. Vissa personer använder bäddmadrass hela natten, om de känner sig ovanligt kalla på natten. Andra använder elektrisk madrass kuddar bara för att värma upp sängen innan hopp i. På detta sätt hjälper pad ett undvika chocken av kalla lakan på kalla nätter.

En del tyckte de första versionerna av elektrisk madrass kuddar att vara lite obehagligt, eftersom man fortfarande hade att brottas med kablar i plattan. Många ansåg att stötdämpande över ledningar som tillräcklig komfort. Andra tyckte att trådarna irriterande, och fann att sova på elektrisk madrass kuddar utmanande.

Sedan den ursprungliga tillkomsten av elektrisk madrass kuddar, har trådarna blivit mycket mindre. Alltså många människor som äger bindor säger att de inte ens känner trådarna. Även nyare block är nu mer energieffektiva. Faktum är att många företag hävdar att med hjälp av elektrisk madrass kuddar för en del av natten kan spara pengar eftersom man kan också vända värmen till en lägre temperatur och utan obehag.

När partnerländer har en säng, en elektrisk bäddmadrass kan erbjuda dubbelkommando som en elektrisk filt. På så sätt kan varje partner justera för individuell komfort. Många tycker att dubbel kontrollerade kuddar lösa sovande frågor när en partner är mer mottagliga för värme eller kyla.

Många finns också att värmen på undersidan av kroppen kan vara till hjälp för vissa villkor såsom artrit. Dock bör försiktighet iakttas när en person lider av ett smärtsamt tillstånd som kan vara åldersrelaterade.

Först personer som använder elektrisk madrass kuddar eller filtar bör ha tillräcklig kontroll över sina lemmar så att de kan stänga av plattan. Personer som riskerar att glömma att stänga av en elektrisk bäddmadrass eller filt bör inte heller använda en, som pad kan innebära en brand fara om de lämnas på för länge.

Spädbarn bör aldrig använda någon typ av elektrisk uppvärmningsanordning, eftersom de kan vara mer benägna till att brännas vid lägre temperaturer, och de kan inte kontrollera temperaturen. Vad bra, rekommenderar experter sysselsätter inte någon typ av elektriska pad eller filt på husdjur.

Dessutom, de som lider av urininkontinens bör inte använda elektrisk madrass kuddar eller filtar. Detta omfattar några av de äldre och barn som har kvar den tillfälliga natten olyckan. Även om mycket osannolikt, en liten risk för elstötar föreligger från en olycka på natten medan en rondell är påslagen.

För dem som inte i dessa riskgrupper, elektriska dynor madrass kan erbjuda större komfort och värme på natten. Med lägre el behövs för att utnyttja, kan deras kostnad av ungefär 50 till 150 dollar (USD) omsätta i sista hand till större besparingar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.