Vad är en Dust Collection System?

Dammupptagning system strömavtagare som finns i många kommersiella och hem inställningar. Systemen utvecklas vanligen för oss i butiker där träbearbetning ske, såsom sågverk, butiker skåp och växter där möbler tillverkas. Mindre versioner används av woodworking entusiaster och andra entusiaster där vissa slag av restprodukter skapas under utövande av hobby.

Det finns avsevärda skillnader i strukturen för hem och kommersiella damm insamlingssystem. Hem modeller är oftast tillverkade med så kallad ett steg sugenhet. Den enda enhet genererar sug som drar sågspån, urklipp och andra typer av rester på marken insamlingssystem. Efter att ha passerat genom ett filtreringssystem komponent är den uppsamlade stoftet deponeras i någon typ av behållare, såsom en påse eller behållare.

Kommersiella versioner av stoft insamlingssystemet anställer ofta vad som kallas en dubbel eller två scenbild. Snarare än att köra alla de insamlade trädamm genom en enda filtrering enhet, större system effektivt fälla större partiklar i en separat anläggning område av systemet. Detta gör det möjligt att fånga upp större partiklar som luften filtreras genom systemet och återgår till rymden. Som ett resultat av mindre partiklar återcirkuleras i området. Många modeller kräver hjälp någon typ av flexibel kanal för att kanalisera det större partiklar på utsidan, eller rutten dem till en samling behållare för enkel avfallshantering.

I en arbetsmiljö, damm insamling fungerar tillsammans med andra enheter som bidrar till att minimera möjligheten för anställda att inhalera minut dammpartiklar. Många professionella woodworking butiker kräva att anställda bär skyddsmasker när du arbetar med delar av trä. Dessutom finns det oftast filtrering system anslutna till kanalerna luftkonditionering för att hålla luften relativt fri från luftburna dammpartiklar. Genom att utnyttja alla tre av dessa produkter är det möjligt att arbeta i rymden med relativt lite orolig att orsaka skador på andningsorganen.

Prissättning för olika märken och modeller av dammet insamlingssystem varierar beroende på storleken på motorn som driver och volymen av inneslutning kammare eller kapseln. En damm insamlingssystem för hemmet blir bara något dyrare än en god kvalitet dammsugare, att system praktiska för någon som hobby. Kommersiella modeller är mycket dyrare, men tenderar att hålla i många år innan behöver bytas. Många leveranser till industrin butiker transportera flera modeller av dammet insamlingssystem, så att kunderna kan välja den enhet med rätt kapacitet och hästkrafter för deras behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.