Vad är batteridrivna lampor?

Batteridrivna lampor bärbar belysning enheter som kan placeras på varje plats där en leverans av el är inte lätt tillgänglig. Eftersom ingen kabeldragning behövs, är det möjligt att placera dessa bärbara lampor i garderober, skåp eller någon annan plats där belysningen är önskvärt. Batteridriven belysning finns som enda LED-lampor eller som del av ett större system av alternativ hem belysning som kan användas i en nödsituation.

Beroende på storleken på den batteridrivna ljus, strömkällan kan vara ett litet batteri som liknar dem som används i ficklampor eller ett större batteri som i huvudsak fungerar som bas för armatur själv. De mindre batteridrivna ljus kan konfigureras att utföra med hjälp av ett handtag, vilket gör dem idealiska för användning på utflykter eller för att flytta från rum till rum under ett strömavbrott. De större lamporna normalt är avsedda att ingå i en särskild plats, mycket på samma sätt som en batteridriven lampa finns kvar på plats för att kontinuerligt belysa ett mellanslag.

En av de vanligare dag för dag funktioner batteridrivna lampor är att ge belysning på platser där elektriska ledningar är inte tillgänglig. Enligt skåp ljus brukar komma i korta fluorescerande modeller som följs med tejp på undersidan av ett skåp och belysa en bänkskiva. Batteridrivna lampor är också en bra idé för mörka garderober, under trapphus och i hallar som saknar storbildsprojektor.

Användning av batteridrivna lampor är också praktiskt när det gäller akuta förnödenheter. I händelse av att ett strömavbrott sker, bärbar batteridriven belysning gör det möjligt att tillhandahålla belysning för läsning, matlagning, eller för att flytta runt ett hem eller byggnad som annars skulle vara svårt att navigera i mörker. Genom att hålla ett fulladdat uppsättning batterier i närheten, är det möjligt att använda batteridrivna ljus istället för att använda ljus eller andra alternativ belysning som är mindre stabilt och tillförlitligt.

Med längs batteridrivna lampor på en camping resa kan också vara till hjälp. Kvaliteten på ljuset är sannolikt högre än ljuset från fotogen lyktor, och kommer inte att skapa en obehaglig doft runt campingen. Avsaknaden av brännbart material gör också att batteriet lyser ett säkrare alternativ när det finns små barn med på resan.

Kreativa personer kan komma med många andra användningsområden för batteridrivna lampor. Lamporna kan användas för att skapa belysning längs en gångväg, ge belysning i en porslinsbutik skåp, eller som en källa för uplighting bakom en hög växt. Enkla att hantera och oftast billiga att köpa, drivs batteri lampor finns på många järnaffärer och hem affärer utbudet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.